gimnas-mollet-06gimnas-mollet-02gimnas-mollet-activitats-instalacions-04gimnas-mollet-activitats-instalacions-03gimnas-mollet-activitats-instalacions-05gimnas-mollet-activitats-instalacions-08gimnas-mollet-activitats-instalacions-02

Qui som

OCI i SALUT és un centre dedicat a la pràctica esportiva amb l’afany de proporcionar a tots/es els/les seus/ves clients els mitjans i recursos necessaris per tal d’aconseguir salut a través de l’exercici físic. Treballem per ser la millor opció, per les nostres activitats, instal·lacions i equip polivalent. Busquem la plena satisfacció dels nostres clients, i que aquells que no ho són vinguin a nosaltres atrets pels nostres serveis amb la millor relació qualitat-preu.

OCI i SALUT és més que un gimnàs. És la millor piscina, és tot tipus d’activitats extraescolars i d’activitats per adults, és un centre d’esports amb equips que competeixen a nivell federat i CEEB i a més és la millor opció per què tota la família gaudeixi de l’activitat física.

Per tot això, i perquè amb el dia a dia l’equip d’OCI i SALUT intentem treballar amb la màxima qualitat per tal de garantir un servei òptim als nostres clients, volem ser la referència per les famílies que gaudeixen del temps d’oci a través de l’exercici saludable.

En família

Fer esport en un ambient amigable i de caliu maximitza els resultats i el benestar i et fa sentir més realitzat.

 

Ens movem

Ens adaptem i renovem per tal d'oferir-te solucions esportives per a què practiquis una vida saludable.

 

Et cuidem

Pensem serveis com la guarderia per tal de fer-t'ho més fàcil. Així no tindràs cap excusa per no cuidar-te.
 
 

Vine’ns a veure:

horarisHoraris

ACTIVITATS DIRIGIDES

Dilluns – Divendres

15:15h – 21:00h

ACTIVITATS PISCINA

Dilluns – Divendres

17:30h – 21:00h

Dissabte

10:00h – 12:45h

linksLinks d’interès

 

Web de lTwitter de lFacebook de lResultats CEEB Escola de natació

colaboradorsPatrocinadors

 

ampa-sant-gervasiescola-sant-gervasi