Entrenaments

Durant la setmana es fan els entrenaments presencials de 19:30h a 21h:

– Dues sessions de cursa a peu, dilluns i dimecres a les pistes d’atletisme Pedra Salvadora del nostre municipi.

– Dues de natació, el dimarts i el divendres a les instal·lacions d’Oci i Salut a l’Escola Sant Gervasi.

Per l’entrenament en bici existeixen dues opcions, sempre el fem el dijous; un és anar a fer un o dos spinnings a Oci i Salut (el de les 19:15h i el de les 20h) i l’altre, més atractiu i a la vegada segur, és anar al Circuit de Catalunya a Montmeló, on es tanca el circuit només pels ciclistes i permet un entrenament tancat i sense cotxes, de 19h a 21:00h.

Cap a la primavera i l’estiu, es preveu canviar la dinàmica de la setmana, ja que es podran organitzar entrenaments en aigües obertes a la platja de la Mar Bella a Barcelona, sortides de running per Gallecs, entrenaments de transició, entre altres activitats diferents.

Els entrenaments presencials aniran des de principis del mes de setembre fins a finals de juliol. Durant el mes d’Agost no hi hauran entrenaments presencials, ni tampoc es passarà la quota del club. Si que seran enviats per l’aplicació els entrenaments, per què cada esportista pugui seguir-los durant el període vacacional i continuar amb la temporada triatlética que finalitza a l’octubre.