MODALITATS

Un club de triatló a la carta

El club s’ha creat amb l’objectiu de poder arribar a la majoria del públic triatleta, runner, nedador o ciclista que vulgui formar part d’un equip de triatló del municipi i de la comarca, independentment de si es capaç de comprometre’s a venir als entrenaments presencials o no i del seu nivell de condició física.

Tenint en compte les particularitats del públic objectiu del nostre club es presenten tres formats diferents pel soci del Club Triatló Escola Sant Gervasi.

Les modalitats són les següents:

Soci (12€ mensuals)

Es rebran únicament els entrenaments setmanals a través de l’aplicació Trainning Peaks i l’esportista participa a les competicions de running, natació, duatlons, curses de muntanya, aquatlons i/o triatlons amb el nom del Club.

Amb aquesta modalitat l’atleta no podrà utilitzar en cap cas les instal·lacions d’Oci i Salut, a no ser que es faci soci, ni tampoc de les pistes d’atletisme Pedra Salvadora, a no ser que sigui soci a través del Club Atlètic Mollet. El que si que podrà accedir són als entrenaments de ciclisme que es fan al Circuit de Catalunya, ja que aquestes sessions cal que l’atleta compri un abonament de 10 sessions a nivell individual.

Soci presencial (27€ mensuals)

Es rebran els entrenaments setmanals a través de l’aplicació Trainning Peaks i l’esportista participa a les competicions de running, natació, duatlons, curses de muntanya, aquatlons i/o triatlons amb el nom del Club.

Aquesta modalitat inclou l’accés lliure a les instal·lacions d’OCI i SALUT; piscina de dilluns a divendres de 15h a 21:30h i dissabtes de 10:00h a 13:00h i classes dirigides,de dilluns a divendres de 15:15h a 21h les activitats dirigides, sempre respectant les normes d’ús com la resta d’usuaris/àries de la instal·lació. També podran accedir a les pistes d’atletisme Pedra Salvadora de dilluns a divendres en horari de 19:30h a 21:30h, que en tot cas ho haurà de comunicar al Club, per què aquest passi un llistat al Club Atlètic Mollet de la gent que anirà.

De la mateixa manera, podrà accedir als entrenaments de ciclisme que es fan al Circuit de Catalunya, ja que aquestes sessions cal que l’atleta compri un abonament de 10 sessions a nivell individual. L’usuari/ària d’aquesta modalitat només podrà assistir a tots els entrenaments presencials setmanals.