CONEIX-NOS

P1030106

QUI SOM?

Som un col·lectiu de professionals de l’educació que viu i dóna forma a un projecte educatiu i cooperatiu del qual tots ens en sentim molt compromesos.

Oferim quatre línies reglades, des de P3 fins a 2n de Batxillerat. Disposem també d'una àrea de qualificació professional.

Parvulari St Gervasi

QUI SOM?

El nostre règim de cooperativa de treball associat garanteix estabilitat al projecte pedagògic d’una escola catalana, plural i oberta a tothom que ofereix servei a més de 1.800 alumnes d’educació reglada i en el qual hi participen més de 1.500 persones en activitats d’educació continuada.

pisc

QUI SOM?

Convençuts que l’educació és molt més que les experiències d’aprenentatge viscudes a les aules, promovem una Escola que esdevingui un centre sociocultural que ofereixi una gran diversitat d’oportunitats de créixer a tots els membres de la comunitat educativa, més enllà dels horaris escolars tradicionals i de les activitats purament acadèmiques.

_MG_6475

QUI SOM?

Clubs esportius, escoles de teatre i de música, intercanvis lingüístics, clubs de lectura, sortides culturals, viatges, conferències, etc… esdevenen oportunitats de creixement per a la massa social d’Escola Sant Gervasi.

Screenshot-2014-10-14-21.12

QUI SOM?

En una aposta constant per a la innovació pedagògica i amb el compromís de recerca de l’excel·lència contemplem, entre els nostres principals eixos d’actuació, un ambiciós projecte lingüístic i en innovació i un aprenentatge científic i tecnològic fonamentat en la recerca.

projecte lingüístic

projecte en innovació

projecte científic

atenció a l'alumnat

activitats extraescolars

cooperativisme i emprenedoria

escola oberta

formació contínua