Presentem els equips esportius de la temporada 17-18

En un acte multitudinari al pavelló blau celebrat el passat 3 de novembre, es van presentar els equips esportius que en aquesta temporada 2017-2018, participaran en les diverses lligues federades de bàsquet, voleibol, patinatge, natació i triatló. A la vora…

Llegeix més

El Club de Bàsquet Escola Sant Gervasi ha estat present a l’Escola des de la seva fundació. Escola Sant Gervasi és, per tradició, una escola de bàsquet que aporta a la ciutat de Mollet i a Catalunya un dels clubs amb més llicències federatives del país.

La secció de bàsquet mou al voltant d’uns 400 nens i nenes. La promoció del bàsquet dins l’Escola comença a partir de primer de Cicle Mitjà i continua fins al primer equip de en categoria Sènior, tant en categoria masculina com en femenina. Aquesta activitat extraescolar esportiva és una activitat federada i només una minoria practica i no juga partits. Durant la temporada de bàsquet de la FCBQ (Federació Catalana de Bàsquetbol) es disputen els partits de lliga on es juga en una categoria o altra en funció del nivell dels equips. El Club de Bàsquet de l’Escola Sant Gervasi és un dels clubs esportius amb millors equips de base de Catalunya.

EQUIPS TEMPORADA 2017-2018