Captura de pantalla 2016-03-11 a las 14.25.40

EL BLOC DEL PARVULARI

Badabadoc és un bloc dedicat a les descobertes. Hi trobareu informació actualitzada de P3, P4 i P5, l'English Corner, un apartat amb informació de les sortides i de les colònies, així com la informació del projecte Ipads.

captura-de-pantalla-2016-12-13-a-las-18-07-05

EL BLOC DEL CICLE INICIAL

Bloc Espacial és el nom del bloc de Cicle Inicial. En ell hi trobareu informació actualitzada dels dos cursos del cicle i apartats específics de Science, English, Música, el Projecte Ipads i sortides i colònies.

maky1

EL BLOC DEL CICLE MITJÀ

Badacontes és el bloc de 1r i 2n de Cicle Mitjà. En ell hi trobareu informació actualitzada dels dos cursos del cicle, a més del projecte Entusiasmat.

aula11

EL BLOC DEL CICLE SUPERIOR

El bloc de Cicle Superior es titula "Edukids, el bloc dels científics i aventurers". En ell hi trobareu informació del dia a dia de 5è i 6è de Primària, a més de les seccions d'English, Ràdio i Cooperativa d'Alumnes, així com la informació de les sortides i colònies.

captura-de-pantalla-2016-12-14-a-las-17-20-42

EL BLOC DE L'ESCOLA DE MÚSICA

Bloc que recull tota la informació relativa a les activitats que ofereix l'Escola de Música: iniciació i llenguatge, conjunt, corals, esdeveniments i instruments.

captura-de-pantalla-2016-12-14-a-las-17-28-27

EL BLOC DE L'HORT ESCOLAR

El bloc de l'Hort de l'Escola recull tota la informació relativa al projecte de l'hort escolar que es treballa de P3 a 2n de Cicle Inicial.

ELS BLOCS DE L'ESCOLA
Bloc d'Educació Infantil (Badabadoc)
Bloc de Cicle Inicial (Bloc Espacial)
Bloc de Cicle Mitjà (Badacontes)
Bloc de Cicle Superior (Edukids)
Bloc Escola de Música
Bloc de l'Hort de l'Escola