foto3

EDUCACIÓ INFANTIL

Etapa Educativa de 3 a 6 anys

És el primer tram educatiu d'un recorregut molt important i s'ha de treballar per aconseguir unes sòlides arrels que possibilitin a l'infant desenvolupar totes les seves capacitats.

Captura de pantalla 2016-03-11 a las 14.25.40

EDUCACIÓ INFANTIL

el projecte científic

Afavorim els contextos que permeten el descobriment progressiu de l'entorn. Fomentem l'esperit científic dels infants apropant-los al món que ens envolta amb una actitud de respecte i curiositat. Pensem que els nens i nenes d'Educació Infantil han de d'observar i d'experimentar.

image

EDUCACIÓ INFANTIL

el projecte científic

Projectes com el de l'hort escolar i el bloc Badabadoc ens permeten treballar les descobertes amb els nens i nenes i amb les mares i pares.

Parvulari St Gervasi

EDUCACIÓ INFANTIL

el projecte científic

Per desenvolupar al màxim el nostre projecte científic, en l'etapa d'Educació Infantil organitzem Jornades de Recerca, sortides i colònies i un bon grapat de tallers i activitats.

Parvulari061

EDUCACIÓ INFANTIL

el projecte lingüístic

Introduïm la llengua anglesa a l'aula a partir dels 3 anys amb un ampli horari setmanal d'immersió amb especialistes. Treballem les llengües per convertir-les en eines imprescindibles per al coneixement i la relació amb l'entorn.

captura-de-pantalla-2016-12-13-a-las-18-07-05

EDUCACIÓ INFANTIL

el projecte lingüístic

Organitzem el projecte "El conte pren vida", una eina excel·lent que motiva el descobriment de les històries i personatges d'un conte que es treballa a l'aula i es completa amb l'escenificació per part d'alumnes de l'Escola de Teatre.

ipads1

EDUCACIÓ INFANTIL

el projecte en innovació

Dotem les aules de tecnologies que afavoreixen l'adquisició d'aprenentatges més adaptats a les necessitats individuals dels alumnes. Iniciem el projecte tic i de robòtica en l'etapa d'Educació Infantil.

Screenshot-2014-10-13-19.13.51

EDUCACIÓ INFANTIL

el projecte en innovació

Desenvolupem les intel·ligències múltiples i les matemàtiques contextualitzades a partir dels 3 anys.

Parvulari021

EDUCACIÓ INFANTIL

l'atenció a l'alumne

Disposem d'un equip psicopedagògic que ofereix suport a l'aula i crea estratègies perquè els alumnes puguin maximitzar les seves capacitats socials, comunicatives i cognitives. A P3 aquest equip vetlla especialment per a l'adaptació dels nens i nenes a l'Escola.

pisc

EDUCACIÓ INFANTIL

les activitats extraescolars

A l'etapa d'Educació Infantil oferim l'activitat de natació en piscina pròpia; la dinàmica i l'expressió corporal; hip-hop; sing chant and act; el taller d'art; un curs intensiu de natació; i xinès a partir de P5.

Parvulari067

EDUCACIÓ INFANTIL

els serveis de l'Escola

Oferim, especialment per als nens i nenes i les famílies d'Educació Infantil: menjador escolar amb cuina pròpia, dieta i berenars saludables, servei d'acollida matí i tarda, activitats d'Oci i Salut, escola de pares i un ampli horari d'atenció a les famílies.

Parvulari067

EDUCACIÓ INFANTIL

servei de menjador

Oferim el servei de menjador amb cuina pròpia i menús per a celíacs i altres intoleràncies. L'hora de menjador és també un espai de lleure per als nens i nenes d'Educació Infantil.

beques

EDUCACIÓ PRIMÀRIA

Etapa Educativa de 6 a 12 anys

L'etapa d'Educació Primària es divideix en tres cicles de dos cursos: Cicle Inicial, Cicle Mitjà i Cicle Superior. Estimulem el desenvolupament de les capacitats individuals dels nens i nenes, la creatitivitat, els hàbits de treball i la construcció del pensament.

alumnes1

EDUCACIÓ PRIMÀRIA

el projecte pedagògic

Som una escola de 4 línies. Al Cicle Inicial, comptem amb un mestre complementari per a les llengües i per a les matemàtiques. En el Cicle Mitjà i Superior, els 4 grups classe passen a ser 6. En aquests grups es treballa la Llengua Anglesa, la Llengua Catalana i les Matemàtiques.

Captura-de-pantalla-2014-04-07-a-les-13.44

EDUCACIÓ PRIMÀRIA

l'atenció a l'alumnat

Comptem amb mestres especialistes en educació especial, logopedes i psicòlegs que dediquen part de la jornada a les atencions individualitzades a alumnes, a l'assessorament als mestres i a les famílies i a la programació d'activitats especials i adaptacions curriculars.

foto 2

EDUCACIÓ PRIMÀRIA

el projecte lingüístic

La llengua d'aprenentatge i comunicació de l'Escola és la llengua catalana. Al Cicle Inicial els nostres alumnes són capaços d'expressar-s'hi oralment sense dificultats. En el tercer trimestre d'aquest cicle s'introdueix la llengua castellana. Garantim el domini de les dues llengües al llarg del procés educatiu.

Captura de pantalla 2014-05-26 a les 12.59.11

EDUCACIÓ PRIMÀRIA

el projecte lingüístic

La llengua anglesa es treballa com a primera llengua estrangera des d'Educació Infantil i, a partir de 1r de Primària, és també la llengua d’aprenentatge de l’àrea de Ciències Naturals (Science), introduint així l’aprenentatge integrat de continguts en llengua estrangera.

foto 1

EDUCACIÓ PRIMÀRIA

el projecte lingüístic

Quan s'inicia el Cicle Superior, els alumnes trien la segona llengua estrangera en la qual desitgen iniciar-se: francès o alemany. Aquesta segona llengua estrangera té continuïtat mentre l'alumne segueix els seus estudis a l'etapa de Secundària.

20160120_FOTORECURS_SG (37)

EDUCACIÓ PRIMÀRIA

el treball per projectes

A partir del Cicle Inicial, les matemàtiques es treballen tenint en compte les intel·ligències múltiples dels nostres alumnes. Al Cicle Mitjà els alumnes participen en projectes i en sessions pràctiques d'experimentació per desenvolupar, entre d'altres aspectes, la seva creativitat.

Captura-de-pantalla-2015-06-17-a-las-12.58.29-870×350

EDUCACIÓ PRIMÀRIA

el projecte pedagògic

En el Cicle Superior, els alumnes entren a formar part de la Cooperativa d’Alumnes Els Pinetons. Aquesta cooperativa col·labora en l’organització de diversos actes que es fan a l’Escola: la campanya de donació de sang, la recollida d'aliments de primera necessitat, ...

makei01

EDUCACIÓ PRIMÀRIA

el projecte en innovació

Els nostres alumnes disposen d’ordinadors a l’aula, pissarres digitals interactives, robots, netbooks i Ipads amb la intenció d'estimular l’aprenentatge i crear alumnes competents en integrar els dispositius tecnològics com a eina habitual.

lab12

EDUCACIÓ PRIMÀRIA

el projecte científic

Tots els cicles de l'etapa participen en unes jornades de recerca i experimentació que giren al voltant d'un tema diferent cada any amb les quals pretenem fomentar l'esperit de recerca, potenciar el raonament i el treball científic que es treballa en els nostres magnífics laboratoris (Science Research).

27549374792_b9848039a9_b

EDUCACIÓ PRIMÀRIA

les sortides i colònies

Programem nombroses sortides relacionades principalment amb l'àrea de coneixement del medi. L'alumne participa en jornades de colònies cada curs. Al Cicle Superior és substituïda per una ruta cultural a una altra comunitat autònoma o país. També al Cicle Superior organitzem estades culturals a Anglaterra.

mindstrom03

EDUCACIÓ SECUNDÀRIA

Etapa Educativa de 12 a 16 anys

L'adolescent troba en aquests moments el seu propi camí. Aprèn a decidir i a especialitzar-se. És el moment de l'orientació i la tria. És necessari consolidar la personalitat i crear bases fermes per al futur. L'Educació Secundària és l'última etapa de formació bàsica que s'estén a tots els alumnes.

20160120_FOTORECURS_SG (62)

EDUCACIÓ SECUNDÀRIA

el projecte lingüístic

L'idioma d'aprenentatge de l'Escola és el català. Els alumnes també estudien llengua castellana, llengua anglesa i una segona llengua estrangera a escollir entre el francès i l'alemany. Poden estudiar xinès en horari extraescolar.

FOTO7

EDUCACIÓ SECUNDÀRIA

el projecte educatiu

Els alumnes progressen en l'aprenentatge si participen, treballen i s'involucren en el coneixement i l'estudi. L'aplicació de mètodes d'aprenentatge actiu, aplicat i pràctic és portat a terme en les diferents àrees d'aprenentatge.

20160120_FOTORECURS_SG (66)

EDUCACIÓ SECUNDÀRIA

l'atenció a l'alumnat

Els alumnes tenen dos tutors, un tutor de classe, que és el responsable de la classe de tutoria on es treballen aspectes de dinàmica de grup, problemes socials, de l'adolescència, etc. i un tutor personal adjudicat al propi alumne a partir d'una solicitud que fa ell mateix.

Screenshot-2014-10-14-21.17

BATXILLERAT

Etapa Educativa de 16 a 18 anys

A l'Escola Sant Gervasi oferim tres modalitats de Batxillerat: el Batxillerat Tecnològic, el Batxillerat Científic i el Batxillerat Social-Humanístic.

laboratori1

BATXILLERAT

El projecte científic

Oferim un completíssim projecte científic i de recerca. Organitzem les Jornades de Recerca i rebem amplis reconeixements i premis pels nostres Treballs de Recerca.

Screenshot-2014-10-14-21

BATXILLERAT

El projecte lingüístic

Preparem els alumnes per als exàmens de First Certificate, DELF i Goethe. Oferim la matèria d'Economia en anglès (Economics) i organitzem la Work Experience, una setmana d'immersió en llengua anglesa. Oferim també la possiblitat de realitzar les Estades a l'Empresa a l'estranger.

Teacher with group of students working on laptop computer

BATXILLERAT

Els resultats

Els nostres alumnes de Batxillerat obtenen excel·lents resultats a la Selectivitat i també distincions i premis extraordinaris de Batxillerat. Els percentatges d'aprovats a 1r i 2n de Batxillerat són molt elevats així com el de les PAU, que acostuma a ser del 100%.

20160120_FOTORECURS_SG-(77)

BATXILLERAT

L'atenció a l'alumnat

Oferim estudi assistit de les matèries de Tecnologia així com tallers de robòtica, pneumàtica i programació. Ajudem els nostres alumnes a resoldre dubtes i els oferim els millors mètodes d'estudi.

aula 2

BATXILLERAT

El projecte lingüístic

Els nostres alumnes analitzen en llengua anglesa el món contemporani en la matèria d'Knowledge amb la intenció de facilitar-los la comprensió de la societat i del món que els envolta.

foto4

BATXILLERAT

El projecte científic

Science Research. Innovació, ciència i recerca en els nostres excel·lents laboratoris que compartim amb l'empresa biotecnològica Inkemia.

11120513_756966604423312_6821597937395502624_n

BATXILLERAT

El projecte lingüístic

Formem els nostres alumnes en la comunicació oral i escrita en diverses llengües. Des de l'etapa de la Secundària treballen l'oratòria. Participem en les Lligues de Debat de Catalunya. Els nostres alumnes destaquen per les seves habilitats comunicatives quan arriben a la universitat.

St-Gervasi1218

BATXILLERAT

L'atenció a l'alumnat

Oferim la possiblitat que l'alumne triï el seu tutor personal d'entre els professors i professores que li fan classe. Aconseguim així que els nostres alumnes se sentin degudament acompanyats en aquesta etapa acadèmica tan decisiva en les seves vides.