DJI_0011

QUI SOM?

Som un col·lectiu de professionals de l’educació que viu i dóna forma a un projecte educatiu i cooperatiu del qual tots ens en sentim molt compromesos. Oferim quatre línies reglades, des de P3 fins a 2n de Batxillerat i cicles formatius de grau superior de química i d'activitats esportives. Disposem també d'una àrea de qualificació professional.

Parvulari St Gervasi

QUI SOM?

El nostre règim de cooperativa de treball associat garanteix estabilitat al projecte pedagògic d’una escola catalana, plural i oberta a tothom que ofereix servei a més de 1.800 alumnes d’educació reglada i en el qual hi participen més de 1.500 persones en activitats d’educació continuada.

DSC02809

QUI SOM?

Convençuts que l’educació és molt més que les experiències d’aprenentatge viscudes a les aules, promovem una Escola que esdevingui un centre sociocultural que ofereixi una gran diversitat d’oportunitats de créixer a tots els membres de la comunitat educativa, més enllà dels horaris escolars tradicionals i de les activitats purament acadèmiques.

DSC06580

QUI SOM?

Clubs esportius, escoles de teatre i de música, intercanvis lingüístics, clubs de lectura, sortides culturals, viatges, conferències, etc… esdevenen oportunitats de creixement per a la massa social d’Escola Sant Gervasi.

DSC05762

QUI SOM?

L’equip d’Escola Sant Gervasi és reconegut des de fa dècades per les seves apostes per la innovació pedagògica i l’emprenedoria. De fet, projectes com el lingüístic, de recerca, d’innovació i d’atenció a les famílies són enormement valorats internament i externa per la comunitat educativa.

DSC02475

QUI SOM?

Volem desenvolupar encara més els projectes anteriors i volem iniciar-ne de nous: metodologies actives (treball per projectes, aprenentatge per reptes, aprenentatge servei…); nou projecte en comunicació audiovisual; aprenentatge social i cooperatiu; treball de les emocions; noves maneres d’avaluar; etc.

DSC05850

QUI SOM?

Hem decidit projectar el futur cap a la construcció de nous espais adaptats a les noves necessitats dels docents i alumnes seguint la línia innovadora que sempre ha caracteritzat el centre. Per aquesta raó, iniciarem en breu l’extrapolació del projecte per renovar bona part del nostre campus.

portadab1

QUI SOM?

Formem part del grup impulsor d'ESCOLA NOVA 21. Estem compromesos en el devenvolupament de les competències per la vida que integren els quatre pilars de l'aprenentatge proposats per la UNESCO: aprendre a conèixer, aprendre a fer, aprendre a ser I aprende a conviure.

DSC05858-(1)


SANT GERVASI SCHOOL DESIGN LAB

ACCÉS AULA-LAB

CONEIX-NOS

L'EMOCIÓ D'EDUCAR