Atenció a les Famílies

L’atenció individualitzada als alumnes i a les famílies és un altre dels eixos fonamentals del nostre projecte pedagògic. A més, som una escola oberta a la massa social del centre i a l’entorn on estem ubicats i oferim nombrosos serveis i activitats.Serveis

MITJA PENSIÓ

Considerem l’espai-menjador com un moment on es potencia la convivència, l’autonomia, les relacions i l’adquisició de diferents aprenentatges tenint en compte que ha de tenir un pes important en el currículum escolar.

BERENARS SALUDABLES

Cada tarda oferim als alumnes d’Educació Infantil i de Cicle Inicial un Berenar Saludable perquè creiem amb els avantatges d’una dieta correcta per completar els esforços intel·lectuals i físics fets durant el dia i perquè redueix l’obesitat infantil.

ACOLLIDA MATÍ I TARDA

Disposem del servei d’acollida per a nens i nenes d’Educació Infantil i Primària. El servei s’ofereix el matí de 8:00 a 9:00 hores i a la tarda, de les 17:30 a les 19:00 hores. El servei s’ofereix també en alguns festius de lliure disposició.

SERVEI PSICOPEDAGÒGIC

Disposem d’un complet equip psicopedagògic al servei dels nostres alumnes i famílies. Un seguiment tutorial personalitzat serveix per identificar els ritmes i necessitats dels nostres alumnes i, si cal, oferir-los seguiment psicopedagògic.

LOGOPÈDIA

El servei de Logopèdia de l’Escola treballa les dificultats d’articulació; els retards en el llenguatge, parla i lectoescriptura; així com tots els tipus de reeducacions. Ens adaptem als horaris dels alumnes i de les famíies.

SALES D'ESTUDI

L’Escola disposa de dues biblioteques, la Copèrnic per als alumnes de la Primària; i l’Homer per als alumnes de Secundària. Obrim les biblioteques i sales d’estudi, connectades a internet, fins a les vuit del vespre.

TUTORIES PERSONALS

El seguiment personal i acadèmic dels nostres alumnes per part dels seus tutors i tutores és un dels eixos centrals del nostre projecte pedagògic. Ens entrevistem amb els alumnes i les famílies periòdicament.

ESTUDI ASSISTIT

Organitzem diversos tallers d’estudi assistit per a alumnes de Secundària i de Batxillerat en matèries com les Matemàtiques i la Tecnologia. A més, els alumnes de Batxillerat disposen de seminaris de reforç a les tardes.

INTRO BATXILLERAT

Els alumnes que inicien l’etapa de Batxillerat a la nostra escola tenen l’oportunitat de participar en el Curs d’Introducció al Batxillerat que s’ofereix durant el mes de juliol perquè comencin l’adaptació a la nova etapa.

OCI I SALUT

Les instal·lacions de l’Escola disposen d’un gimnàs amb dues piscines (una de 25 metres) i dues sales polivalents per oferir un ampli programa d’activitats dirigides com ioga, pilates, spinning, etc. per a tota la comunitat educativa.

LA BOTIGA

L’Escola disposa d’una botiga oberta a tota la comunitat escolar en la qual s’hi pot adquirir material esportiu i escolar divers. La Botiga ofereix descomptes a les mares i pares de l’AMPA i als socis i sòcies col·laboradors.

CASAL D'ESTIU

Oferim una àmplia oferta d’activitats d’estiu: acampades lingüístiques, casal d’estiu, campus esportiu, campus de robòtica i campus d’audiovisuals, etc. Les activitats d’estiu s’allarguen fins a finals del mes de juliol.