Screenshot-2014-10-14-21.17

ETAPA DE 16 A 18 ANYS

A l'Escola Sant Gervasi oferim tres modalitats de Batxillerat: el Batxillerat Tecnològic, el Batxillerat Científic i el Batxillerat Social-Humanístic. Oferim també un Curs d'Introducció al Batxillerat abans de començar el primer curs.

laboratori1

EL PROJECTE CIENTÍFIC

Oferim un completíssim projecte científic i de recerca. Organitzem les Jornades de Recerca i rebem amplis reconeixements i premis pels nostres Treballs de Recerca.

Working in chemistry laboratory

EL PROJECTE CIENTÍFIC

Science Research. Innovació, ciència i recerca en els nostres excel·lents laboratoris que compartim amb l'empresa biotecnològica Inkemia.

Screenshot-2014-10-14-21

EL PROJECTE LINGÜÍSTIC

Preparem els alumnes per als exàmens de First Certificate, DELF i Goethe. Oferim la matèria d'Economia en anglès (Economics) i organitzem la Work Experience, una setmana d'immersió en llengua anglesa. Oferim també la possiblitat de realitzar les Estades a l'Empresa a l'estranger.

St-Gervasi1202

EL PROJECTE LINGÜÍSTIC

Els nostres alumnes analitzen en llengua anglesa el món contemporani en la matèria d'Knowledge amb la intenció de facilitar-los la comprensió de la societat i del món que els envolta.

IMG_6359

EL PROJECTE LINGÜÍSTIC

Formem els nostres alumnes en la comunicació oral i escrita en diverses llengües. Des de l'etapa de la Secundària treballen l'oratòria. Participem en les Lligues de Debat de Catalunya. Els nostres alumnes destaquen per les seves habilitats comunicatives quan arriben a la universitat.

20160120_FOTORECURS_SG-(77)

L'ATENCIÓ A L'ALUMNAT

Oferim estudi assistit a les tardes de gairebé totes les matèries així com tallers de robòtica, pneumàtica i programació. Ajudem els nostres alumnes a resoldre dubtes i els oferim els millors mètodes d'estudi.

St-Gervasi1218

L'ATENCIÓ A L'ALUMNAT

Oferim la possiblitat que l'alumne triï el seu tutor personal d'entre els professors i professores que li fan classe. Aconseguim així que els nostres alumnes se sentin degudament acompanyats en aquesta etapa acadèmica tan decisiva en les seves vides.

Teacher with group of students working on laptop computer

ELS RESULTATS

Els nostres alumnes de Batxillerat obtenen excel·lents resultats a la Selectivitat i també distincions i premis extraordinaris de Batxillerat. Els percentatges d'aprovats a 1r i 2n de Batxillerat són molt elevats així com el de les PAU, que acostuma a ser del 100%.