Batxillerat

[ETAPA EDUCATIVA DE 16 A 18 ANYS]

A l’Escola Sant Gervasi oferim tres modalitats de Batxillerat: el Batxillerat Tecnològic, el Batxillerat Científic i el Batxillerat Social-Humanístic. Oferim també un Curs d’Introducció al Batxillerat abans de començar el primer curs.


Projectes

ORIENTACIÓ

Accés a UN PORTAL per trobar tota la informació sobre els estudis de graus universitaris i cicles formatius de grau superior. Notes de tall, universitats, preus, matèries…

EXÀMENS OFICIALS

Preparem els alumnes de Secundària i Batxillerat per a presentar-se als exàmens oficials d’anglès (Cambridge), francès (DELF), alemany (Goethe) i xinès (Institut Confuci).

RESULTATS

Coneix els resultats obtinguts per als alumnes del curs anterior a 1r i 2n de Batxillerat: nombre d’aprovats del curs, mitjanes d’expedient, nombre d’aprovats a les PAU…

ESTADES A L'ESTRANGER

Oferim la possibilitat als nois i noies que estudien Batxillerat a l’Escola de fer les Estades a l’Empresa a l’estranger. Poden fer-les tant a Alemanya com a França (Bretanya).

WORK EXPERIENCE

Els alumnes de 1r de Batxillerat participen en la Work Experience, una setmana d’immersió en llengua anglesa. Serà el primer pas per a introduir-los en el món laboral.

SCIENCE RESEARCH

Els alumnes visiten habitualment els diversos laboratoris del centre. La recerca científica és una activitat integrada plenament en el currículum dels nostres alumnes.

CULTURA AUDIOVISUAL

Els alumnes de Batxillerat estudien Cultura Audiovisual en la modalitat social humanística. A primer la matèria és més pràctica i tècnica, a segon és més teòrica.

ABB ROBOT STUDIO

Els alumnes de Batxillerat de la modalitat tecnològica treballen amb dues eines de càlcul i simulació: Xvigas i ABB Robot Studio. ABB permet programar un robot.

PROJECTE RETRAT I BODEGÓ

El projecte de retrat i bodegó “Conèixer l’altre consisteix a descriure un dels nostres companys de classe mitjançant tres manifestacions artístiques diferents.

PROJECTE RELAT DE VIATGES

Instagram, YouTube o el món dels bloggers tenen una importància enorme entre els nostres estudiants. Hem decidit utilitzar-les com a font d’inspiració i referent.

BIBLIOTEQUES I SALES D'ESTUDI

L’Escola disposa de dues biblioteques i diverses sales d’estudi. Obrim cada dia les biblioteques i sales d’estudi, connectades a internet, fins a les vuit del vespre.

SUPORT D'ESTUDI ASSISTIT

Els alumnes que inicien l’etapa de Batxillerat a la nostra escola tenen l’oportunitat de participar en el Curs d’Introducció al Batxillerat que s’ofereix durant el mes de juliol.

Projecte Educatiu

Oferim estudi assistit a les tardes de gairebé totes les matèries així com tallers de robòtica, pneumàtica i programació. Ajudem els nostres alumnes a resoldre dubtes i els oferim els millors mètodes d’estudi.

Oferim la possiblitat que l’alumne triï el seu tutor personal d’entre els professors i professores que li fan classe. Aconseguim així que els nostres alumnes se sentin degudament acompanyats en aquesta etapa acadèmica tan decisiva en les seves vides.