Parvulari010NO

EDUCACIÓ INFANTIL

Etapa Educativa de 3 a 6 anys

És el primer tram educatiu d'un recorregut molt important i s'ha de treballar per aconseguir unes sòlides arrels que possibilitin a l'infant desenvolupar totes les seves capacitats.

IMG_0530

EDUCACIÓ INFANTIL

Treballem el joc dins del procés d’aprenentatge, els hàbits i les emocions. Treballem projectes de descobertes per treballar l’observació i la manipulació i ambients d’aprenentatge per desenvolupar el treball cooperatiu.

Parvulari080

EL PROJECTE CIENTÍFIC

Afavorim contextos que permeten el descobriment de l'entorn. Fomentem l'esperit científic dels infants apropant-los al món que ens envolta amb actitud de respecte i curiositat. Pensem que els nens i nenes han de d'observar i d'experimentar.

image

EL PROJECTE CIENTÍFIC

Projectes com el de l'hort escolar i el bloc Badabadoc ens permeten treballar les descobertes amb els nens i nenes i amb les seves mares i pares.

Parvulari004NO

EL PROJECTE CIENTÍFIC

Per desenvolupar al màxim el nostre projecte científic, en l'etapa d'Educació Infantil organitzem Jornades de Recerca, sortides i colònies i un bon grapat de tallers i activitats relacionades amb la ciència i les descobertes.

Parvulari061

EL PROJECTE LINGÜÍSTIC

Introduïm la llengua anglesa a l'aula a partir dels 3 anys amb un ampli horari setmanal d'immersió amb especialistes. Treballem les llengües per convertir-les en eines imprescindibles per al coneixement i la relació amb l'entorn.

Parvulari071

EL PROJECTE LINGÜÍSTIC

Organitzem el projecte "El conte pren vida", una eina excel·lent que motiva el descobriment de les històries i personatges d'un conte que es treballa a l'aula i es completa amb l'escenificació per part d'alumnes de l'Escola de Teatre.

ipads1

EL PROJECTE EN INNOVACIÓ

Dotem les aules de tecnologies que afavoreixen l'adquisició d'aprenentatges més adaptats a les necessitats individuals dels alumnes. Iniciem el projecte tic i de robòtica en l'etapa d'Educació Infantil.

Screenshot-2014-10-13-19.13.51

EL PROJECTE EN INNOVACIÓ

Desenvolupem les intel·ligències múltiples i les matemàtiques contextualitzades a partir dels 3 anys.

Parvulari021

L'ATENCIÓ A L'ALUMNE

Disposem d'un equip psicopedagògic que ofereix suport a l'aula i crea estratègies perquè els alumnes puguin maximitzar les seves capacitats socials, comunicatives i cognitives. A P3 aquest equip vetlla especialment per a l'adaptació dels nens i nenes a l'Escola.

pisc

LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

A l'etapa d'Educació Infantil oferim l'activitat de natació en piscina pròpia; la dinàmica i l'expressió corporal; hip-hop; sing chant and act; el taller d'art; un curs intensiu de natació; i xinès a partir de P5.

Parvulari063

ELS SERVEIS DE L'ESCOLA

Oferim, especialment per als nens i nenes i les famílies d'Educació Infantil: menjador escolar amb cuina pròpia, dieta i berenars saludables, servei d'acollida matí i tarda, activitats d'Oci i Salut, escola de pares i un ampli horari d'atenció a les famílies.

IMG_3987

ELS SERVEIS DE L'ESCOLA

Oferim el servei de menjador amb cuina pròpia i menús per a celíacs i altres intoleràncies. L'hora de menjador és també un espai de lleure per als nens i nenes d'Educació Infantil.