IMG_6801

ETAPA DE 12 A 16 ANYS

L'adolescent troba en aquests moments el seu propi camí. Aprèn a decidir i a especialitzar-se. És el moment de l'orientació i la tria. És necessari consolidar la personalitat i crear bases fermes per al futur. L'Educació Secundària és l'última etapa de formació bàsica que s'estén a tots els alumnes.

DSC06012

EL PROJECTE EDUCATIU

Acompanyem i orientem els nois i noies en el creixement cap a la vida adulta i en aquest sentit, treballem especialment amb els nostres alumnes la gestió de les emocions i l'autoconeixement. Integrem els alumnes, en tota l'etapa, en projectes d'aprenentatge-servei que s'intensifiquen a 4t d'ESO.

IMG_6803

EL PROJECTE EDUCATIU

Col·loquem l'alumne en el centre del procés educatiu fent-lo treballar amb una àmplia varietat de metodologies que combinen el treball individual amb el cooperatiu. Entenem l'avaluació com una eina integradora i formativa.

FOTO7

EL PROJECTE EDUCATIU

Els alumnes progressen en l'aprenentatge si participen, treballen i s'involucren en el coneixement i l'estudi. L'aplicació de mètodes d'aprenentatge actiu, aplicat i pràctic és portat a terme en les diferents àrees d'aprenentatge.

20160120_FOTORECURS_SG (62)

EL PROJECTE LINGÜÍSTIC

L'idioma d'aprenentatge de l'Escola és el català. Els alumnes també estudien llengua castellana, llengua anglesa i una segona llengua estrangera a escollir entre el francès i l'alemany. Poden estudiar xinès en horari extraescolar.

St-Gervasi1235

L'ATENCIÓ A L'ALUMNAT

Els alumnes tenen dos tutors, un tutor de classe, que és el responsable de la classe de tutoria on es treballen aspectes de dinàmica de grup, problemes socials, de l'adolescència, etc. i un tutor personal adjudicat al propi alumne a partir d'una solicitud que fa ell mateix.