INSTAL·LACIONS

El campus d’Escola Sant Gervasi Cooperativa està format per 5 edificis que sumen un total de 20.000m2. El Campus es troba en el barri de Can Borrell/Santa Rosa de Mollet del Vallès en una zona molt ben comunicada tant amb el Vallès Oriental com amb l’Oriental. Les instal·lacions de l’Escola Sant Gervasi disposen de totes les comoditats per a què els seus estudiants s’hi puguin desenvolupar:


  • EDIFICI A: aules d’Educació Infantil i Cicle Inicial i Mitjà de Primària.

  • EDIFICI B: aules de Cicle Superior de Primària i Cicles Formatius.

  • EDIFICI C: aules de 2n Cicle de l’ESO.

  • EDIFICI D: aules de 1r Cicle de l’ESO i Batxillerat.

  • EDIFICI E: edifici de serveis

AUDITORI

Escola Sant Gervasi Cooperativa disposa d’un auditori de 247 places equipat tècnicament perquè s’hi puguin organitzar tot tipus de reunions, actes i activitats. L’auditori de l’Escola és un dels més destacats de Mollet del Vallès.


AULES PROJECTES

Escola Sant Gervasi Cooperativa disposa del Sant Gervasi School Design Lab, un espai funcional que està pensat com a aula experimental perquè els alumnes i mestres de l’Escola puguin dur a terme activitats d’innovació pedagògica, com els projectes d’Educació Infantil i Primària.Vols conèixer més a fons aquest espai, fes clic aquí.

INSTAL·LACIONS ESPORTIVES

Escola Sant Gervasi Cooperativa disposa de dos pavellons, el blau i el taronja, on s’hi desenvolupen bona part de les extraescolars esportives, com el bàsquet, el voleibol i el patinatge; així com les classes d’Educació Física.

PISCINES

Les instal·lacions d’Escola Sant Gervasi Cooperativa disposen de dues piscines, una de 25 metres i una altra per als més petits. Les activitats que es fan a la piscina són molt variades, des de les classes d’Educació Física fins a les extraescolars d’aigua o les escoles de Natació i Triatló.

GIMNASOS

Escola Sant Gervasi Cooperativa disposa de dos gimnasos perfectament equipats per desenvolupar-hi tot tipus d’activitats dirigides, com spinning, pilates, ioga, zumba, etc.

Els gimnasos de l’Escola s’usen per a diverses extraescolars, com el Dance i per a les activitats familiars del gimnàs Oci i Salut (feu clic aquí per a conèixer les activitats)


LA BOTIGA

Les famílies de l’Escola Sant Gervasi Cooperativa disposen d’una botiga dins del centre en la qual poden adquirir tot tipus de material escolar i esportiu, com els xandalls i les equipacions esportives. Si voleu conèixer els serveis que ofereix La Botiga feu clic aquí.

BIBLIOTEQUES I SALES D'ESTUDI

Escola Sant Gervasi Cooperativa posa a l’abast dels seus alumnes dues biblioteques (una de Primària i una de Secundària i Batxillerat) i quatre sales d’estudi cooperatiu. Les biblioteques disposen d’un enorme banc de llibres de consulta així com de documentació i arxius. Els alumnes disposen de cobertura wifi per treballar amb els seus ordinadors.

LABORATORIS

Els alumnes de l’Escola Sant Gervasi Cooperativa que estudien les matèries de les modalitats científiques disposen de dos laboratoris, un de Biologia, Física i Geologia i un altre de Química. Els laboratoris d’Escola Sant Gervasi, a causa del seu excel·lent equipament, són de nivell gairebé professional i permeten la investigació i la recerca en l’etapa del Batxillerat.

TALLERS I AULA ROBÒTICA

Els alumnes de l’Escola Sant Gervasi Cooperativa que estudien les matèries de les modalitats tecnològiques disposen de dos tallers i d’una aula de robòtica, on hi poden desenvolupar adequadament els seus projectes de tecnologia, robòtica, electrònica o electrotècnia.

PLATÓ DE TELEVISIÓ

Escola Sant Gervasi Cooperativa disposa d’un plató de televisió professional en el qual els alumnes que estudien les matèries d’audiovisuals poden desenvolupar els seus projectes articulats a partir del canal SGTV.

Si voleu conèixer el projecte de Sant Gervasi TV feu clic aquí.


MENJADOR

El servei de mitja pensió de l’Escola Sant Gervasi Cooperativa s’ofereix als alumnes (excepte els alumnes de P3) en un menjador amb capacitat per a 600 persones adaptat a totes les necessitats i amb cuina pròpia.

INFERMERIA

Escola Sant Gervasi Cooperativa disposa d’una infermeria perfectament equipada per donar servei de salut a tots els seus alumnes. El servei d’infemeria s’ofereix en un espai que s’ha equipat i acreditat sanitàriament per a una atenció assistencial segura i de qualitat.

Fes clic aquí per conèixer el servei d’Infermeria Escolar.