Espai Menjador

Crear vincles positius i d’acceptació vers els aliments i les seves diferents formes de presentació, educar en una alimentació rica i equilibrada com a premisa per gaudir d’una bona salut i donar a conèixer aliments i menús provinents d’altres cultures són alguns dels nostres objectius.MENÚ DEL TRIMESTRE

Descarregueu el menú diari del trimestre per així saber què ha menjat el vostre fill o filla cada dia a l’Escola. El menú ve acompanyat de diversos consells relacionats amb el menjar.

BERENARS SALUDABLES

Cada tarda oferim als alumnes d’Educació Infantil i de Cicle Inicial un Berenar Saludable perquè creiem amb els avantatges d’una dieta correcta per completar els esforços intel·lectuals i físics.

CATÀLEG MENJADOR

Considerem l’espai-menjador el lloc on es potencia la convivència, l’autonomia, les relacions i l’adquisició de diferents aprenentatges tenint en compte el pes important en el currículum escolar.

VISITES MENJADOR

Les famílies que deixen els seus fills i filles a dinar al menjador de l’Escola tenen la possibilitat de visitar l’espai menjador-cuina un divendres de cada mes. Les visites duren 30 minuts i són de les 12:00 a les 12:30 hores.

CONSUM FRUITA I HORTALISSES

Participem en el Programa Escolar de consum de fruita i hortalisses de la Unió Europea que es promociona des del Departament d’Agricultura, Ramadera, Pesca i Alimentació per potenciar el consum de fruita entre els nens i nenes en edat escolar.

PROJECTE CONTRA EL MALBARATAMENT

El programa “Visions” de Vallès Visió dedicat a l’alimentació infantil explica un projecte en contra del malbaratament d’aliments. Els alumnes de Cicle Superior que es queden al menjador se serveixen els aliments.