Projecte en Audiovisuals

Gràcies a la Fundació Privada Sant Gervasi, el projecte en innovació de l’Escola és un dels més potents i reconeguts del país. Un projecte que parteix del Parvulari fins al Batxillerat i que forma alumnes molt qualificats en aquesta competència.Projectes

SANT GERVASI TV

El plató de televisió professional instal·lat a l’Escola Sant Gervasi permet als seus alumnes produir el material audiovisual que es genera en els diversos cursos que treballen d’acord amb el projecte audiovisual de centre.

RÀDIO SANT GERVASI

Ràdio Sant Gervasi s’estrenava el 2015 com el primer mitjà de comunicació de l’Escola elaborat íntegrament per alumnes. Els alumnes realitzen el magazín de l’Escola, que guionitzen ells mateixos o mateixes.

PLATÓ TV PROFESSIONAL

Conscients de la importància social de la imatge i l’alfabetització audiovisual, l’Escola Sant Gervasi i la Fundació Privada Sant Gervasi posen en marxa, en el plató de SGTV, un canal per a tots els alumnes del nostre centre.

CULTURA AUDIOVISUAL

Els alumnes de Batxillerat de l’Escola Sant Gervasi estudien Cultura Audiovisual en la modalitat social humanística. A primer la matèria és més pràctica i tècnica, a segon és més teòrica però igualment centrada en l’alfabetització audiovisual.

Projectes en funcionament

Gràcies a la Fundació Privada Sant Gervasi, el projecte en innovació de l’Escola és un dels més potents i reconeguts del país. Un projecte que parteix del Parvulari fins al Batxillerat i que forma alumnes molt qualificats en aquesta competència.