Projecte Lingüístic

El projecte lingüístic és un dels grans eixos de la nostra escola. Oferim nombroses matèries en anglès, ofertem tres segones llengües, promovem intercanvis i estades a l’estranger, projectes internacionals…




Activitats

EL CONTE PREN VIDA

Els nens i nenes d’Educació Infantil viuen l’activitat de EL CONTE PREN VIDA com un seguit d’activitats que giren al voltant de la descoberta de la lectura, el món dels contes i la biblioteca d’aula.

SING, CHANT AND ACT

Els nens i nenes d’Educació Infantil poden descobrir la llengua anglesa a través de jocs, cançons i contes típics de la cultura anglosaxona participant en aquesta extraescolar integrada en l’horari escolar.

COLÒNIES IN ENGLISH

Els nens i nenes de Cicle Inicial i de Cicle Mitjà de Primària participen en unes estades de tres dies en una casa de colònies de Catalunya organitzades i gestionades íntegrament en anglès.

EXÀMENS OFICIALS

Preparem els alumnes de Primària, Secundària i Batxillerat per a presentar-se als exàmens oficials d’anglès (Cambridge), francès (DELF), alemany (Goethe) i xinès (Institut Confuci).

ESTADES A L'ESTRANGER

A partir del Cicle Superior de Primària i, durant la Secundària, els alumnes de l’Escola poden participar en estades a l’estranger i en intercanvis lingüístics així com a 1r de Batxillerat les estades a l’empresa a diversos països europeus.

WORK EXPERIENCE

Els alumnes de 1r de Batxillerat participen en la Work Experience, una setmana d’immersió en llengua anglesa perquè visquin una experiència que serà el primer pas per a introduir-los en el món laboral a Espanya i a l’estranger.

ACAMPADA LINGÜÍSTICA

Cinc dies d’immersió en Llengua Anglesa a la localitat d’Esterri d’Àneu. Es combinaran activitats de lleure per potenciar l’expressió oral en anglès, amb altres més lúdiques com barranquisme, canoes, bosc vertical, inflables aquàtics, senderisme…

DELECTA'T

Cada migdia, aturem l’Escola 30 minuts perquè tots els nostres alumnes, des d’Educació Infantil fins a la Secundària agafin un llibre (que porten de casa o que troben a la biblioteca d’aula) i es posin a llegir en un ambient favorable a la lectura.

INTERNATIONAL PROJECTS

Els alumnes de l’Escola Sant Gervasi Cooperativa poden participar en diversos projectes internacionals que comencen en el Cicle Inicial de Primària fins a la Secundària i Batxillerat. Coneix els nostres projectes!

Matèries en Anglès

  • English des de P3
  • Science des de Cicle Inicial
  • Living English [anglès oral a Secundària]
  • Current Affairs [4t d’ESO]
  • Knowledge [Batxillerat]
  • Economics [Batxillerat]