Els dies que l'Escola dedica a la Recerca

En aquests darrers dies de 2015, els alumnes de 2n de Batxillerat han exposat els seus Treballs de Recerca en les aules i l’auditori de l’Escola. El Treball de Recerca s’inicia a 4t de Secundària amb el Projecte de Recerca, que suposa l’embrió que, en el Batxillerat, es converteix en el Treball de Recerca.

Els alumnes han exposat, davant dels tribunals formats per professores i professors de l’Escola, els seus treballs de recerca que han tractat de temes tan variats com la violència de gènere, el neuromàrqueting, la publicitat, la música, la medicina, els biodetergents, la creació d’apps, etc… i han demostrat un excel·lent nivell tant en els continguts dels treballs com amb les exposicions orals.

Les exposicions orals del Treball de Recerca s’emmarquen dins dels dies que l’Escola dedica a la Recerca tant a la Secundària com al Batxillerat. Els alumnes de 1r a 3r de Secundària participen en diversos tallers; els de 4t de Secundària inicien els seus projectes de recerca a la vegada que fan treballs comunitaris assistint als professors que porten els tallers abans esmentats; i els alumnes de 1r de Batxillerat inicien els seus treballs de recerca, les bases dels quals s’exposen també davant de tribunals que els orienten en aquesta fase inicial.