QUI SOM?

Escola Sant Gervasi és una cooperativa de treball associat que té més 50 anys d’història. Fundada a Mollet del Vallès pel visionari Manuel Arroyo l’any 1970 ofereix estudis d’Educació Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles Formatius i cursos de Qualificació Professional a més de 1800 alumnes.

UNA MICA D’HISTÒRIA

1

Som un col.lectiu de professionals de l’educació que viu i dona forma a un projecte educatiu i cooperatiu del qual tots ens en sentim molt compromesos.

Oferim quatre línies reglades, des de I3 fins a 2n de Batxillerat i cicles formatius de grau mitjà i superior. Disposem també d’una àrea de qualificació professional.

El nostre règim de cooperativa de treball associat garanteix estabilitat al projecte pedagògic d’una escola catalana, plural i oberta a tothom que ofereix servei a més de 1.800 alumnes d’educació reglada i en el qual hi participen més de 1.500 persones en activitats d’educació continuada.

2

Convençuts que l’educació és molt més que les experiències d’aprenentatge viscudes a les aules, promovem una Escola que esdevingui un centre sociocultural que ofereixi una gran diversitat d’oportunitats de créixer a tots els membres de la comunitat educativa, més enllà dels horaris escolars tradicionals i de les activitats purament acadèmiques.