Dinàmics esdevé la primera escola de lleure del Vallès Oriental

Dinàmics, projecte de l’Escola Sant Gervasi i de l’Escola Ginebró, organitzarà i impartirà els cursos oficials de monitor/a i director/a de lleure

La comarca del Vallès Oriental ja compta amb la seva pròpia escola de lleure per impartir cursos oficials de monitor/a i director/a de lleure. Dinàmics, un projecte compartit de les escoles cooperatives Ginebró (Llinars V.) i Sant Gervasi (Mollet V.) ha rebut el reconeixement i l’autorització de la Direcció General de Joventut i el Servei Català d’Ocupació, respectivament, per realitzar i acreditar aquestes formacions.

D’aquesta manera, Dinàmics contribuirà a fomentar el paper dels monitors i directors, remunerats o voluntaris, que mitjançant el lleure educatiu ajuden al creixement integral d’infants i joves, i per fer-ho necessiten una formació sòlida  que garanteixi el rigor pedagògic i tècnic, així com la seguretat. I ho farà mitjançant el model de formació i avaluació per competències, per ajustar-se a la realitat social i a les necessitats del sector.

Dinàmics impartirà aquest mes de juny un curs intensiu de monitors a Llinars del Vallès, i estudiarà com ampliar l’oferta a poblacions com Granollers i  Mollet del Vallès, entre d’altres, durant el curs que ve.

Dinàmics va sorgir arrel de la necessitat que es va detectar a la comarca de formar professionals en els àmbits de l’esport, el lleure i la salut. Actualment realitza cursos en diverses localitats del Vallès, així com formacions privades per empreses. Una de les seves línies de treball és el socorrisme, i a partir d’ara potenciarà també l’àmbit del lleure educatiu.