Inscripcions obertes per al Club de Lectura de mares i pares

Des de la setmana passada estan obertes les inscripcions per a participar en el Club de Lectura de mares i pares de l’Escola, una de les activitats obertes a les famílies de més èxit en el nostre centre.

El Club pretén fomentar entre les mares i pares les ganes de llegir, d’opinar, i promou l’organtizació de nombroses activitats, com tallers, xerrades amb els autors i sortides vinculades amb els llibres.

Les trobades del Club són els dimecres alterns, a les 19:00 hores, a la Biblioteca de Secundària (Homer) de l’Escola.  Les trobades no són una obligació ni un compromís ineludible. Podeu accedir al programa de lectures i d’activitats d’aquest curs fent clic aquí.

Relacionat amb el Club també està en marxa el Grup de Teatre de Mares i Pares de l’Escola Sant Gervasi. El grup es reuneix tots els dijous sota la direcció de la Maribel Alcarria (professora de l’Escola de Teatre de l’Escola).

Si estàs interessat a conèixer tot aquest món d’activitats per a pares i mares, fes clic aquí per accedir al formulari d’inscripció.