L'Escola Sant Gervasi guanya dos premis "El CAC a l'escola" del Consell Audiovisual de Catalunya

Es tracta de l’únic centre de tota Catalunya que aconsegueix dos guardons.

Una cinquantena d’alumnes de l’Escola Sant Gervasi han assistit aquest dilluns al lliurament dels Premis “El CAC a l’Escola” que el Consell Audiovisual de Catalunya ha organitzat al Cosmocaixa. Els treballs presentats pels alumnes de 1r de Batxillerat i 4t d’ESO han estat guardonats entre més d’un centenar de projectes presentats per escoles i instituts de tota Catalunya.

Els alumnes que estudien la matèria de Cultura Audiovisual de 1r de Batxillerat s’han fet amb el primer premi en categoria Batxillerat pel projecte fotogràfic “Conèixer l’altre: retrat i bodegó”. El jurat ha destacat l’excel·lent experiència d’autoconeixement entre l’alumnat i la capacitat de potenciar les competències lingüístiques i audiovisuals, mitjançant el treball. Per la seva part, els alumnes de 4t d’ESO han aconseguit el segon premi de la categoria de Secundària per l’informatiu escolar de Sant Gervasi TV. En aquest cas s’ha valorat positivament l’ús del gènere informatiu des d’un punt de vista diferent, així com l’abordatge de temàtiques properes de forma creativa.

L’acte, que ha estat presidit pel president del Parlament de Catalunya Roger Torrent, ha premiat un total de 15 projectes audiovisuals duts a terme per alumnes que van des de l’Educació Infantil fins a Cicles Formatius.

Aquesta és la XV edició dels premis “El CAC a l’Escola”, que són impulsats per la Generalitat de Catalunya amb l’objectiu de fomentar l’educació en comunicació a les escoles i potenciar l’esperit crític dels alumnes davant els mitjans de comunicació.