Organitzem un taller participatiu per a mares i pares

Per als dies 3 i 4 de maig està previst organitzar uns tallers participatius per a mares i pares en relació al tema de la renovació d’espais que està iniciant l’Escola. En aquest taller, la direcció de l’Escola, així com els arquitectes a qui s’ha encarregat el projecte, explicaran als tots assistents l’abast del projecte a la vegada que, amb una dinàmica de treball, es recolliran les propostes que sorgeixin sobre els espais interiors i exteriors que està previst reformar.

Aquest procés participatiu ja s’ha dut a terme entre els alumnes, mestres i professors, així com amb la resta del personal de l’Escola, i ara s’obre també a les mares i pares perquè només amb la participació de tota la comunitat educativa que forma Escola Sant Gervasi es podrà consolidar aquest ambiciós projecte de futur.

Els taller es durà a terme els dies 3 i 4 de maig de les 18:00 a les 19:30 hores a l’auditori de l’Escola. Per a poder participar-hi  cal que us inscriviu a l’adreça comunicacio@santgervasi.org. Penseu que, per a l’Escola, poder comptar amb la participació de les famílies en un procés com aquest és d’una importància enorme. Només amb les aportacions de tots es podrà construir una escola per a tots.

  • si voleu veure el vídeo del projecte feu clic AQUÍ.
  • si voleu descarregar-vos el flyer informatiu del taller participatiu feu clic AQUÍ.