Una estudiant del Massachusetts Institute of Technology (MIT) dona classes a alumnes de l'Escola

Fins al dia 4 de febrer una estudiant del Massachusetts Institute of Technology (MIT) de Boston estarà donant classes d’informàtica, matemàtiques, física i anglès a alumnes de Batxillerat i 4t d’ESO de l’Escola Sant Gervasi gràcies al programa Global Teaching Labs que aquesta prestigiosa universitat promou a través del MISTI (MIT Science and Technology Initiatives). Amb aquesta iniciativa l’Escola estimula els seus alumnes en el camp de la ciència i la innovació i tot en llengua anglesa.

L’objectiu d’aquest programa és el d’incentivar que els estudiants de Ciència i Tecnologia del MIT visquin una experiència educativa, apropant les metodologies del MIT a les escoles. Els estudiants participants en el programa preparen sessions per reforçar els aprenentatges de ciència, tecnologia i robòtica a les escoles amb les quals col·laboren. D’aquesta manera se’n beneficia tant l’escola que rep els estudiants com el mateix universitari, que viu l’experiència de fer de professor o professora en un país estranger.

Per participar en aquest projecte, els estudiants del MIT han passat per un procés de selecció on finalment s’han escollit els millors expedients entre el centenar d’estudiants que havien demanat participar-hi. Un cop escollits els candidats, se’ls ha fet una formació al MIT perquè puguin dur a terme la tasca de docents especialistes en la matèria que triïn.