Nou reconeixement internacional al projecte en innovació de l'Escola Sant Gervasi

La Fundació SM i l’Organització d’Estats Iberoamericans (OEI) han premiat l’Escola Sant Gervasi pel seu projecte d’integració de les TIC en les aules del centre en un premi de bones pràctiques en el qual hi han participat 110 centres de tot Iberoamèrica, 15 dels quals espanyols.

El jurat dels premis ha destacat que el projecte en innovació d’Escola Sant Gervasi consolida fortament l’ús de les noves tecnologies en totes les etapes educatives, d’Educació Infantil a Batxillerat, i en destaca també el fet que aquest sigui un dels pilars fonamentals del projecte educatiu del centre.

El projecte en innovació d’Escola Sant Gervasi utilitza metodologies integradores en les quals els alumnes són els protagonistes dels seus propis aprenentatges. Des de fa anys, l’Escola de Sant Gervasi de Mollet ha fet una gran aposta per introduir les TIC en el dia a dia de la vida escolar, amb l’objectiu de proporcionar als alumnes metodologies de treball que estimulin l’aprenentatge i la creativitat; afavorir una actitud de respecte i adaptació davant els canvis tecnològics i socials, crear alumnes competents i integrar els dispositius tecnològics com a eina habitual.

L’Escola ha viscut un procés gradual d’incorporació de la tecnologia en el seu dia a dia amb aules equipades amb ordinadors i impressores i pissarres digitals interactives i, des de 2012, amb dispositius mòbils i impressores 3D.

Els guanyadors podran assistir al lliurament de premis en el Seminari Internacional d’Educació Integral (SIEI) que se celebrarà els dies 9 i10 de març de 2017 a Ciutat de Mèxic.