Participem en la LLiga de Debat de Batxillerat de la Universitat Autònoma de Barcelona

La UAB celebra la quarta edició de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat. Al llarg dels dos dies de competició, el 6 i 7 de febrer, els equips dels 9 instituts participants, entre els quals hi ha el nostre, hauran de debatre al voltant de la pregunta Els animals tenen drets?

L’objectiu de la Lliga és fomentar l’ús de la paraula mitjançant l’enfrontament dialèctic i millorar les aptituds comunicatives a l’hora de parlar en públic. Sota aquest format, els equips hauran de defensar una posició a favor o en contra del tema triat. Es valoren capacitats com el treball en equip, les línies argumentatives i la claredat a l’hora d’expressar-se. Participar a la Lliga de Debat és una manera divertida de potenciar les habilitats oratòries, un dels eixos principals en el projecte educatiu d’Escola Sant Gervasi.

Enguany, els instituts que hi participen són de la zona pròxima a la UAB: Escola El Cim, Institut Les Termes, Institut Hipàtia d’Alexandria, Institut Celestí Bellera, Escola Thau Sant Cugat, Institut Jaume Mimó, Col•legi Vedruna, Institut-Escola Les Vinyes i la nostra escola representada per la Berta Taulats, la Mar Castells, el Marc Piqueras, el Carles Ruiz, la Clara Pérez i l’Oriol Defaus, tots ells alumnes de 1r de Batxillerat.  L’equip guanyador participarà en la fase final de la Lliga els dies 27, 28 i 29 d’abril a la Universitat Pompeu Fabra.