Participem en la conferència de Barcelona del World Federation of Associations of Teacher Education (WFATE)

Dels dies 21 al 23 d’abril es va celebrar a Barcelona la conferència biennal de la World Federation of Associations of Teacher Education (WFATE) en la qual diversos projectes de l’Escola hi varen ser presentats en el marc del tema sobre el qual girava la conferència: Innovation in teacher education within a global context.

Els nostres alumnes, mestres i professors van participar en la jornada del dia 22 d’abril presentant, d’una banda, un projecte sobre les Smart Cities (4t de Primària) i, de l’altra,  un projecte que es treballa a l’àrea de Tecnologia sobre Ponts llevadissos automatitzats: Drawbridges (3r d’ESO). Finalment, altres alumnes van exposar els projectes de les Cooperatives d’Alumnes de Primària (Els Pinetons) i de Secundària (Les Oliveres).

La WFATE és el resultat de la unió de diverses associacions dedicades a la formació del professorat que té com a principal objectiu el de construir una comunitat global de formadors i de docents i promoure la col·laboració transnacional, el suport i la investigació i el desenvolupament en la formació docent.