Un equip de quatre alumnes de 4t d’ESO de l’Escola Sant Gervasi Cooperativa ha estat escollit per participar en el The Challenge Campus de la Fundació La Caixa.

Un dels onze grups que l’Escola Sant Gervasi Cooperativa ha presentat en aquesta edició del The Challenge Emprèn ha estat escollit per participar en el Campus The Challenge que organitza la Fundació La Caixa entre els dies 8 i 11 de maig. D’aquesta manera, la Cèlia, la Mia, la Bruna i l’Alexandra, totes elles alumnes de la matèria d’Economia de 4t d’ESO, es concentraran durant 4 dies en un hotel de Barcelona per desenvolupar el seu projecte de la mà de mentors i educoaches del The Challenge, a la vegada que compartiran experiències i aprenentatges amb més de 370 worldshakers d’Espanya,Portugal, Perú i els Estats Units.

En aquesta edició la participació ha arribat a més de 7.000 alumnes, que han presentat 1.954 projectes i iniciatives que contribueixen a desenvolupar els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible). El grup de l’Escola Sant Gervasi Cooperativa ha presentat el projecte d’una caixa per conservar embotits fabricada amb fibra de coco, fet que la fa totalment reciclable i biodegradable.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *