CLUB DE VOLEIBOL SANT GERVASI

→ El Club Voleibol Escola Sant Gervasi és una activitat física i esportiva que es duu a terme a l’Escola des de fa 5 anys. Actualment hi ha 6 equips que disputen les diferents competicions i que gaudeixen d’aquest esport que requereix de molta tècnica i disciplina. Gràcies a l’augment d’inscripcions any rere any, la família del voleibol ha anat creixent i, a dia d’avui, hi ha molts pares i mares que viuen tant el voleibol com ho fan els seus fills.

→ La secció de voleibol de l’Escola s’ofereix a partir de primer de Cicle Mitjà i continua fins a la categoria de Cadet. El nombre de practicants d’aquest esport al centre ha crescut als darrers anys, on el practiquen aproximadament uns 70 nens/es.

→ És l’esport d’equip per excel·lència, ja que sense la combinació amb els companys és impossible avançar en el joc. Actualment tenim 6 equips, un equip de primer de Cicle Mitjà, un de segon de Cicle Mitjà, tres equips de Cicle Superior i un equip Infantil. Tots els equips menys un competeixen a la lliga del CEVO (Consell Esportiu del Vallès Oriental). Enguany veient el nivell dels jugadors s’ha decidit inscriure un equip Aleví a la Lliga Catalana de Voleibol, essent el primer equip federat (FCVb) de l’escola en aquesta modalitat esportiva.

Club de voleibol Sant Gervasi

En un minut t’expliquem amb un vídeo el Club Voleibol Sant Gervasi

Les notícies del club de voleibol

Impactes comunicatius generats per la secció de voleibol