EDUCACIÓ INFANTIL

ETAPA EDUCATIVA DE 3 A 6 ANYS

És el primer tram educatiu d’un recorregut molt important i s’ha de treballar per aconseguir unes sòlides arrels que possibilitin a l’infant desenvolupar totes les seves capacitats. Treballem el joc dins del procés d’aprenentatge, els hàbits i les emocions. Treballem projectes de descobertes per treballar l’observació i la manipulació i ambients d’aprenentatge per desenvolupar el treball cooperatiu.

PROJECTES

 • BLOC DESCOBERTES

  El bloc Badabadoc és l’espai virtual on es publiquen les activitats del dia a dia de l’alumnat d’Educació Infantil. Feu clic aquí per accedir-hi.

   

  BLOC DESCOBERTES

 • EL CONTE PREN VIDA

  A l’aula es treballen contes basats en les emocions i els valors  i l’activitat culmina amb la representació del conte a càrrec dels alumnes de secundaria.

   

  EL CONTE PREN VIDA

 • ENGLISH

  Els alumnes s’inicien amb la llengua anglesa a P3, 3 hores a la setmana amb una mestra especialista. A través de jocs, cançons i personatges els nens i nenes aniran donant els seus primers passos en l’anglès.

   

  ENGLISH

 • SING, CHANT & ACT

  Activitat extraescolar integrada en l’horari escolar i sense cost afegit en la qual es treballa la llengua anglesa i la cultura anglosaxona de manera amena i divertida.

   

  SING, CHANT & ACT

 • TALLERS D’APRENENTATGE

  A través dels tallers, es trenca amb la rutina habitual d’organització d’aula i cada curs, durant un matí i una tarda, es divideix en cinc tallers: matemàtic, lectoescriptura, expressió, experimentació i tecnològic.

   

  TALLERS D’APRENENTATGE

 • ÀGORES

  A l’espai d’àgora del matí s’estructura el dia de manera visual perquè els més petits aprenguin a regular el temps. També s’aprofita aquest espai per parlar de temes que preocupen o volen compartir els nens i nens amb el grup.

   

  ÀGORES

 • ENTUSIASMAT

  Es treballen les matemàtiques a partir de les intel·ligències múltiples mitjançant activitats manipulatives de numeració, raonament lògic, geometria…  Es respecten els diferents ritmes d’aprenentatge i les intel·ligències múltiples.

   

  ENTUSIASMAT

 • MÚSICA

  La mestra especialista a partir de cançons, danses i jocs rítmics introdueix els nens i nenes en el món de la música. Els alumnes s’inicien al treball de la pulsació i el ritme a partir del moviment del cos i amb el suport dels instruments musicals.

   

  MÚSICA

 • PROJECTE DESCOBERTES

  Durant el curs s’engeguen projectes de descoberta que permeten treballar continguts de manera manipulativa i transversal. Amb els projectes els infants s’apropen al món que els envolta integrant els aprenentatges treballats a l’aula amb experiències vivencials.

   

  PROJECTE DESCOBERTES

 • PSICOMOTRICITAT I DINÀMICA

  El desenvolupament corporal dels infants és molt important i per aquesta raó es posa a la seva disposició materials i propostes que els engresquin a interactuar amb els companys i amb el material d’una manera distesa i relaxada.

   

  PSICOMOTRICITAT I DINÀMICA

SERVEIS

 • TRANSPORT ESCOLAR

   

  Adaptem rutes i parades en funció de les necessitats de les famílies i en funció de la demanda. El servei s’ofereix amb l’acompanyament d’un monitor acompanyant. Per a més informació feu clic aquí.

 • SERVEI D’ACOLLIDA

   

  El servei d’acollida s’ofereix els matins de les 7:30 a les 9:00 hores i a la tarda de les 17:30 a les 19:00 hores. El servei d’acollida de tarda forma part dels serveis que les famílies poden fer servir sense cost afegit. Per a més informació feu clic aquí.

 • SERVEI D’INFERMERIA

   

  Els nens i nenes disposen d’una infermera col·legiada en horari escolar per atendre qualsevol necessitat mèdica en la infermeria perfectament adequada per als primers auxilis. A més, la infermera treballa programes i projectes relacionats amb la salut, com el rentat de mans, de dents… Per a més informació feu clic aquí.

 • SERVEI DE MENJADOR

   

  Els infants que es queden a dinar al menjador de l’Escola disposen d’un menú equilibrat i saludable cuinat amb productes de proximitat en la mateixa cuina de l’Escola. Els nens i nenes de P3 dinen a les seves aules i no en el menjador, un entorn molt més tranquil i confortable per a aquest moment del dia tan important. Per a més informació feu clic aquí.

 • SERVEI DE BERENARS SALUDABLES

   

  S’ofereix als nens i nenes d’Educació Infantil i Primària la possibilitat que l’Escola els prepari un berenar saludable basat en els cereals, els làctics i la fruita. El berenar és fonamental per completar els esforços intel·lectuals i físics fets durant el dia. A més, un berenar saludable ajuda a evitar l’obesitat infantil. Per a més informació feu clic aquí.

 • PISCINES

   

  Els infants d’Educació Infantil tenen dues piscines a la mateixa escola. Una de gran, de 25 metres, i una de petita, de 12 metres i d’una profunditat de 0,90 metres, ideal per a què els nens i nenes puguin passar un dels moments més divertits del dia. L’activitat de piscina està integrada en el projecte educatiu.

 • VISITA INSTAL·LACIONS

   

  Si voleu visitar les instal·lacions de l’Escola, s’ha adaptat un espai de visita virtual en la pàgina web. La visita, feta amb càmeres de 360º, permet entrar en els espais més destacats de l’Escola, com les aules d’Educació Infantil, el pati on juguen els nens i nenes en el seu temps d’esbarjo i la resta d’instal·lacions. Si voleu fer la visita feu clic aquí.