PROJECTES D’INNOVACIÓ

TREBALL PER PROJECTES

APRENENTATGE-SERVEI

APRENENTATGE PER REPTES I SABERS

APRENENTATGE SOCIAL I COOPERATIVA

AMBIENTS D’APRENENTATGE

TREBALL EMOCIONS I AUTOCONEIXEMENT

INTEL·LIGÈNCIES MÚLTIPLES

CLASSE INVERTIDA

GAMIFICACIÓ

GEOREFERENCIACIÓ

ÚS PEDAGÒGIC DE LA TECNOLOGIA

PROJECTE D’INNOVACIÓ AUDIOVISUAL

 • PROJECTE AUDIOVISUAL DE CENTRE

  Aquest projecte audiovisual de centre vol garantir que els alumnes assoleixen les competències bàsiques en matèria audiovisual, però, per sobre de tot, vol convertir els alumnes en persones preparades per enfrontar-se al poder de seducció de la imatge, que estableixin un diàleg reflexiu sobre les pràctiques mediàtiques i que siguin capaços d’analitzar i entendre tots aquells missatges que ens arriben a través dels mitjans de comunicació.

 • SANT GERVASI TV

  SGTV és el canal de televisió de l’Escola Sant Gervasi de Mollet del Vallès. Una plataforma on  podeu trobar les creacions audiovisuals dels alumnes als diversos tallers de televisió, però també, tota mena d’informacions actualitzades sobre els projectes i activitats de l’Escola i on a més, es recullen algunes de les metodologies i tendències educatives més actuals de la mà dels especialistes que visiten les nostres instal·lacions.

  Conscients de la importància social de la imatge i  l’alfabetització audiovisual, l’Escola Sant Gervasi i la Fundació Privada Sant Gervasi posen en marxa, el 2016, SGTV, un canal mitjançant el qual els estudiants no només s’enfronten als problemes i aprenentatges derivats de la creació de continguts audiovisuals, sinó que a més, aprenen a interpretar el llenguatge de les pantalles que els envolten de forma crítica i reflexiva.

NO DEIXEM EL FUTUR A L’ATZAR

 • Integrem les tecnologies dins de les aules amb nombrosos projectes innovadors.
 • Servei d’internet a tot el campus.
 • Gràcies a la Fundació Sant Gervasi disposem d’un equip de suport informàtic al servei dels alumnes i de les famílies.
 • Obtenim nombrosos premis que avalen els nostres projectes i treballs de recerca.
 • Disposem d’una emissora de ràdio i d’un plató de televisió professional per desenvolupar un ambiciós projecte audiovisual.
 • Hem obtingut el SEGELL SMART que és una acreditació d’innovació i excel·lència educativa per als centres escolars creat per Fundació Tr@ms, Gestió Integral, certificat per la UOC i amb una línia de finançament per Caixa d’Enginyers.
 • Escola Sant Gervasi Cooperativa és un centre que rep nombrosos alumnes universitaris en pràctiques. Universitats de tot Espanya, com la UAB, la UB, la URL (Blanquerna), la UPC i la UOC de Barcelona; la UVic de Vic; el Tecnocampus de Mataró; la UNIR de La Rioja; la VIU de València; l’Afonso X El Sabio, la Universidad Camilo José Cela i la Universidad de Nebrija de Madrid; i la Universitat Isabel I de Burgos han confiat en nosaltres perquè ajudem a formar els seus alumnes que troben, a l’Escola, un complet i innovador projecte pedagògic.

PROJECTE D’INNOVACIÓ TECNOLÒGICA