PROJECTE D’INTERNACIONALITZACIÓ

 • ENGLISH DES D’INFANTIL 3

 • SCIENCE DES DE CICLE INICIAL

 • LIVING ENGLISH (anglès oral a Secundària)

 • CURRENT AFFAIRS (4t d’ESO)

 • KNOWLEDGE (Batxillerat)

 • ECONOMICS (Batxillerat)

NO DEIXEM EL FUTUR A L’ATZAR

 • Molts anys d’experiència en l’organització d’experiències lingüístiques a l’estranger: estades, intercanvis, estades a l’empresa… a partir del Cicle Superior de Primària fins a 2n de Batxillerat.
 • Oferim als alumnes de Batxillerat la possibilitat de fer les pràctiques a l’empresa a l’estranger (Anglaterra, França o Alemanya).
 • Participem en projectes internacionals Erasmus +, dirigits tant a alumnes com al professorat.
 • Acollim estudiants estrangers de pràctiques i, gràcies a la Fundació Tr@ms, acollim també alumnes del prestigiós MIT (Massachusets Institute of Technology) que assisteixen a l’Escola i imparteixen classes i tallers científics, tecnològics i culturals a alumnes de Primària, ESO i Batxillerat.
 • Som centre preparador de Cambridge Exams i, com a tal, preparem i presentem alumnes als títols oficials d’anglès de Cambridge. Presentem també alumnes als exàmens oficials d’alemany, francès i xinès.
 • Oferim als alumnes de Secundària i Batxillerat l’opció d’estudiar el Batxillerat Americà o Batxillerat Dual (espanyol i estatunidenc).

Amazon Echo
SING, CHANT & ACT

Sing, chant & act és una activitat extraescolar integrada dins l’horari, en aquest cas es fa a EI3, EI4 i EI5 una hora a la setmana. Els nens i nenes que participen en aquesta activitat descobreixen la llengua anglesa i la cultura anglosaxona de manera lúdica: cantant, ballant i actuant, tal i com es recull en el seu títol.

Apple Watch
ACAMPADA LINGÜÍSTICA

L’acampada és una estada d’immersió lingüística de la llengua anglesa de 5 dies a Esterri d’Àneu, per dur a terme activitats lúdiques i esportives acompanyats de mestres de l’Escola, monitors i un tècnic de socorrisme. Els nens i nenes dormen en tendes d’acampada, es fan responsables del seu material, aprenen a conviure, viuen noves sensacions, descobreixen habilitats, incrementen l’autoconfiança, desconnecten de les tecnologies, se sensibilitzen sobre el medi ambient… i tot IN ENGLISH!!!

Macbook Air
ESTADES EN FAMÍLIES

L’anomenem MINIWEEK: estada d’una semana en un poble o petita ciutat d’Anglaterra o Irlanda. Els nois i noies estan acompanyats per professorat de l’Escola, tot i que els alumnes viuen amb famílies locals. Reben classes de Llengua Anglesa (incidint especialment en la comunicació i en la cultura del país), realitzen activitats culturals per la zona així com tallers i activitats esportives i de cohesió de grup. Dirigit a alumnes de 6è de Primària, 1r i 2n d’ESO.

Google Home Mini
ESTADES A L'EMPRESA A L'ESTRANGER

Els nostres alumnes tenen l’oportunitat de realizar les estades a l’empresa a França, Anglaterra o Alemanya. Durant dues setmanes els alumnes viuen en famílies i realitzen les practiques a una empresa local. De la mateixa manera rebem alumnes estrangers que realitzen les seves pràctiques en empreses de la nostra comarca.

GoPro
EXÀMENS OFICIALS

Des del 2021 som Centre Preparador de Cambridge Exams, la qual cosa significa que hem estat reconeguts per la nostra trajectòria en la preparació i obtenció de títols oficials en llengua anglesa. Preparem també alumnes per presentar-se als exàmens oficials de francès, alemany i xinès.

Amazon Echo
BATXILLERAT DUAL

El Diploma Dual® és el programa oficial de convalidació internacional de títols de batxillerat creat i desenvolupat per Academica Corporation, que permet als alumnes obtenir 2 titulacions simultànies: la pròpia del seu país (el Batxillerat a Espanya, el Baccalauréat a França, la Scuola Secondaria a Itàlia…) i l’American High School Diploma.

Amazon Echo
INTERCANVIS LINGÜÍSTICS

Oferim intercanvis lingüístics amb famílies a Holanda i Anglaterra (anglès), Alemanya (alemany) i França (francès). Els alumnes van acompanyats per professors i professores de l’Escola i assisteixen a les classes amb els seus companys i companyes estrangers. El programa també inclou diverses visites d’interès cultural.

Amazon Echo
WORK EXPERIENCE

Durant tres dies, els alumnes de 1r de Batxillerat viuen l’experiència de trobar feina amb taules rodones, xerrades, ponències i activitats amb monitors i monitores nadius anglesos relacionades amb la creació de currículums, cartes de motivació, vídeo currículums, entrevistes personals i laborals i diverses activitats de cohesió de grup que es fan fora del centre.

Amazon Echo
PROJECTES INTERNACIONALS

ERASMUS +