SERVEI INFERMERIA ESCOLAR

NO DEIXEM EL FUTUR A L’ATZAR

 • L’Escola disposa d’un servei d’infermeria escolar certificada pel Departament de Salut en la qual una infermera titulada proporciona assistència sanitària als alumnes, i a més, col·labora amb l’Escola per fomentar l’Educació per la Salut. Escola Sant Gervasi Cooperativa és una escola cardioprotegida.
 • HORARI DEL SERVEI

  L’horari del servei d’infermeria és de dilluns a divendres de les 9:00 a les 17:00 hores. El servei es basa en la confiança, la seguretat i la tranquil·litat que ofereix l’empresa RedVital Salud, especialitzada en assitència sanitària educativa.

 • INFERMERA ESCOLAR

  Una infermera escolar col·legiada està present durant l’horari escolar per ser la referent de salut dels nostres alumnes. Si aquests necessiten prendre medicació en horari lectiu, la infermera podrà administrar-la de forma segura i immediata.

 • EDUCACIÓ PER LA SALUT

  Des de l’espai d’infermeria es duen a terme programes d’educació per a la salut adreçats als alumnes de l’Escola perquè puguin adquirir els hàbits saludables relacionats en cada etapa educativa.

 • ESPAI INFERMERIA

  El servei d’infemeria s’ofereix en un espai que s’ha equipat i acreditat sanitàriament per a una atenció assistencial segura i de qualitat. L’espai es troba situat a l’Edifici A, al costat de Recursos/Fotocòpies.