ACTIVITATS ESPORTIVES

 • BÀSQUET

  A l’Escola entenem el basquetbol com un esport federat i d’equip, en el qual el treball de base és el més important. Per aquesta raó els valors del joc col·lectiu, la técnica individual i la interpretació de les diferents formes del joc les treballem per etapes segons l’edat madurativa que li pertoca a cada nen o nena. L’esport federat, d’altra banda, implica un compromís amb l’equip. El Club de Bàsquet Sant Gervasi és un dels clubs de Catalunya amb més tradició i amb un nombre més gran de fitxes federatives.

  *equips formatius (entrenaments entre setmana de 17:30 a 19:00 hores); equips de competició (entrenaments entre setmana de 18:30 a 21:00 hores); equips de competició sènior (entrenaments entre setmana de 21:00 a 22:30 hores).

  [PRIM – ESO – BATX – EXTERNS]

 • NATACIÓ

  A Escola Sant Gervasi apostem per la natació com activitat principal en el desenvolupament esportiu dels nostres alumnes. És una activitat integrada en el currículum escolar des de P3 i fins a 4t de l’ESO. Per aquells que vulguin aprendre i/o perfeccionar la tècnica dels estils de la natació, en horari extraescolar oferim els cursets de natació. Un o dos dies per setmana durant 45 minuts. Activitat oberta a persones externes al centre.

  *Cursets de natació entre 3 i 11 anys (entre setmana de 17:45 a 18:30 hores)

  *Cursets de natació entre 12 i 16 anys (entre setmana de 18:45 a 19:30 hores).

  Els nostres entrenadors i entrenadores seleccionen a aquells cursetistes que tenen qualitats per a la práctica esportiva de la natació de competició. Aquesta activitat ofereix 2-3 dies d’entrenament de 60 minuts en edats d’entre 7 i 12 anys, i de 3-5 dies de 60 minuts en edats d’entre 12-16 anys. Aquests equips competeixen en competicions interescolars. Activitat oberta a persones externes al centre.

  *equips formatius (entrenaments entre setmana de 17:30 a 18:30 hores); equips de competició (entrenaments entre setmana de 18:30 a 19:30 hores).

  A partir dels 16 anys tenim un equip federat de natació màsters, que competeix a les competicions de la Lliga Catalana de la FCNat de natació i en travesses d’aigües obertes.  Activitat oberta persones externes al centre.

  *equips d’entrenament de competició (entrenaments entre setmana de 19:30 a 21:00 hores).

  [EI – PRIM – ESO – BATX – EXTERNS]

 • VOLEIBOL

  A l’Escola entenem el voleibol com l’esport d’equip per excel·lència. El treball de base en el nostre equip és el més important. Volem que els nens i nenes, els nois i noies aprenguin a través del joc, sense perdre de vista els valors de l’esport col·lectiu, la técnica individual i la interpretació de les diferents formes del joc. Enfoquem l’aprenentatge d’aquest esport a partir del treball per etapes i respectant l’edat madurativa de cada nen o nena.

  *equips formatius (entrenaments entre setmana de 17:30 a 19:00 hores); equips de competició (entrenaments entre setmana de 18:30 a 21:00 hores).

  [PRIM – ESO – BATX – EXTERNS]

 • ESCOLA DE TRIATLÓ

  [PRIM – ESO – BATX – EXTERNS]

 • INICIACIÓ ESPORTIVA

 • IOGA

 • FITKID (ACROBÀCIES)

  List Content goes here

 • PATINATGE

  [PRIM – ESO – BATX – EXTERNS]

 • JOCS MOTRIUS

 • INICIACIÓ A L’ESCALADA

 • DANCE

 • MULTIESPORTS

 • JUDO

ACTIVITATS CULTURALS

 • TEATRE

  [PRIM – ESO – BATX – EXTERNS]

 • CORAL

  A l’Escola hi ha 3 corals: la de Cicle Inicial, la de Cicle Mitjà i la de Cicle Superior,

  *extraescolar integrada dins de l’horari escolar (1/h setmana)

  [PRIM]

 • TALLER DE CUINA

  Amb el Taller de Cuina volem donar als alumnes la possibilitat de despertar tots els seus sentits i el plaer de menjar productes de proximitat i d’elaboració casolana. Al mateix temps que els nens i nenes s’ho passen bé, fan un aprenentatge del que ha de ser una bona alimentació. En aquest taller els alumnes aprenen a veure els aliments d’una manera diferent: apreciant-los, tocant-los, cuinant-los i tastant-los. Es realitzen primers, segons i postres amb diferents tècniques i creant receptes tradicionals i bàsiques per a una bona alimentació, o bé, d’altres més elaborades i innovadores.

  *extraescolar en horari de tarda (1/h setmana)

  [PRIM]

 • XINÈS

 • ROBÒTICA

  L’objectiu de l’extraescolar de robòtica extraescolar és donar l’oportunitat, a tots els alumnes que ho desitgin, d’aprofundir en aquelles tecnologies que ja treballem a l’aula dins el projecte de robòtica i programació 3-18. Es creen i programen robots, es dissenya en 3D, es programen i controlen drons, i es creen videojocs. Volem desenvolupar el pensament computacional i utilitzem el llenguatge de programació. L’activitat és du a terme en un ambient de resolució de reptes, de treball en equip, cercant solucions creatives, desenvolupant l’esperit crític a més de la competència digital.

  *Horari: 1’30 hores/setmanals d’octubre a juny. Activitat amb cost afegit.

  [CI-CM-CS-ESO]

 • CLUB DE LECTURA

 • LLENGUA DE SIGNES

  Activitat en la qual ensenyem la llengua de les persones sordes i sordcegues que aquest col·lectiu utilitza a Catalunya als nostres alumnes
  *extraescolar impartida per personal titulat (1h/setmana – 1,30h/setmana a l’ESO)

  [CM-CS-ESO]

 • INICIACIÓ A LA MÚSICA

  Els nens i nenes gaudeixen de la música i integren les bases musicals mentre desenvolupen la seva psicomotricitat.

  *P3 1h/setmana – P4 i P5 2h/setmana

  [EI]

 • TALLER D’ART

  Taller amb l’objectiu de fomentar la creativitat entre els infants i l’ús de les tècniques artístiques.
  *extraescolar amb cost afegit (2h/setmana)

  [P3-P4-P5-1CI-2CI]

 • ROBÒTICA

  L’activitat de Robòtica Mindstorm és subvencionada per l’AFA i és coordinada per la Fundació Sant Gervasi. Està orientada a descobrir la robòtica des d’un vessant pràctic i lúdic. Es dissenyen  estructures de robots i se’n programa el seu comportament per a acomplir diversos objectius. A través d’un llenguatge de programació visual i intuïtiu, els alumnes s’habituen a resoldre problemes de la vida real havent de posar en pràctica els coneixements de les matèries STEM (Science, Technology, Engineering & Mathematics).

  * 10 sessions d’1’30 hores (durant el segon trimestre) – Gratuït i grups reduïts.

  [3rESO]

 • ESCACS