COMUNICACIÓ

Vols rebre la revista Xarpants?

  • Responsable del tractament: Escola Sant Gervasi, amb domicili a c/ de Sabadell no 41, 08100 Mollet del Vallès (Barcelona).
  • Finalitat del tractament: Atendre la seva sol·licitud.
  • Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santgervasi.org/politica-de-privacitat/

Segueix-nos a TWITTER

Segueix-nos a INSTAGRAM

Something is wrong.
Instagram token error.

santgervasicoop

Follow
Load More

EL CENTRE BAIXVALLESÀ HA OBTINGUT TAMBÉ CINC DISTINCIONS DE LES PAU PER A ALUMNES AMB UNA NOTA IGUAL O SUPERIOR A 9

L’Àngel Merino, alumne de l’Escola Sant Gervasi Cooperativa, és un dels pocs alumnes catalans que han obtingut el Premi Extraordinari de Batxillerat del curs 22-23. Aquest premi és un reconeixement oficial als mèrits dels alumnes que demostren una preparació especial en aquests ensenyaments. Els alumnes, pocs dies després d’examinar-se de la selectivitat, van realitzar aquestes proves en les quals van haver de demostrar les seves capacitats en raonament i argumentació, deducció, síntesi… entre d’altres. El Premi és un reconeixement explícit en el seu expedient acadèmic; a més de l’excempció de les taxes universitàries per al primer curs; un curs gratuit en una escola oficial d’idiomes de Catalunya; l’estada en un centre de recerca i la possibilitat d’optar i participar en els Premis Extraordinaris Nacionals de Batxillerat.

L’Àngel Merino ha obtingut també la nota més alta de les PAU a Mollet, un 9,6, i la segona millor nota del Vallès Oriental. Vol estudiar el grau de matemàtiques.

LA CADENA NHK ESTÀ ELABORANT A EUROPA DIVERSOS REPORTATGES SOBRE LES COOPERATIVES D’ALUMNES

Dos periodistes japonesos de la cadena pública NHK han estat a l’Escola Sant Gervasi Cooperativa de Mollet del Vallès per gravar un reportatge sobre les cooperatives d’alumnes. El reportatge s’emetrà al Japó en un programa sobre Economia Social ja que en aquest país les cooperatives d’alumnes no existeixen.

Els periodistes van estar presents en una assemblea ordinària de la Cooperativa COOP08 (cooperativa d’alumnes de 3r d’ESO) en la qual van entrevistar diversos membres del seu Consell Rector, alguns dels quals són també membres del Consell Rector d’EscolesCoop. A més, van prendre imatges d’una reunió del Consell Rector de la Cooperativa de 4t d’ESO i de la Cooperativa d’Alumnes de Cicle Superior de Primària, que ara mateix, treballa amb l’elaboració de regals amb fins solidaris per a un mercat de cooperatives de Mollet del Vallès.

A l’Escola Sant Gervasi funcionen 5 cooperatives d’alumnes (una de Primària i una de Secundària) formades per gairebé 700 socis i sòcies. Aquestes cooperatives promouen 6 projectes solidaris i 14 projectes mediambientals.