Assemblees Cooperatives d'Alumnes

Aquesta setmana s’han celebrat a l’auditori de l’Escola les Assemblees Generals Ordinàries de les Cooperatives d’Alumnes Els Pinetons (Primària) i Les Oliveres (Secundària). En ambdues assemblees els respectius consells rectors han exposat els diversos projectes en els quals estan vinculats, la majoria de caràcter marcadament social, i la situació de la tresoreria.

La Cooperativa Els Pinetons, la de Primària, ha adquirit material gràcies a les aportacions dels seus socis i, amb aquest, ha elaborat productes que es vendran en diversos actes i esdeveniments que organitzi l’Escola. Els diners obtinguts seran cedits a la Cooperativa Les Oliveres, la de Secundària, que els destinarà a col.laborar en projectes solidaris diversos en els quals participa activament, com el Banc d’Aliments, Càrites, Banc de Sang, La Marató de TV3, etc.

L’assistència massiva de sòcies i socis a les assemblees i la vitalitat demostrada pels respectius consells rectors són una mostra de l’excel.lent salut d’ambdues cooperatives.