Presentem els equips esportius de la temporada 17-18

En un acte multitudinari al pavelló blau celebrat el passat 3 de novembre, es van presentar els equips esportius que en aquesta temporada 2017-2018, participaran en les diverses lligues federades de bàsquet, voleibol, patinatge, natació i triatló.

A la vora de 600 esportistes, grans i petits i de diverses categories, van desfilar per davant d’unes grades plenes de familiars desitjosos que els seus fills i filles progressin adequadament en el món de l’esport aquesta temporada. El regidor d’Educació de Mollet del Vallès, en Raül Broto,  i els responsables de les activitats extraescolars esportives de l’Escola van dirigir unes paraules a tots els assistents en les quals van destacar l’enorme oportunitat que la pràctica de l’esport ofereix als joves pel que fa a l’adquisició de valors i de sociabilitat.

Com en la temporada anterior, les fotos es podran consultar en breu en un espai de la nostra pàgina web. Se’n farà també, amb totes elles, un pòster gegant que es penjarà a l’entrada del pavelló taronja.