Una alumna de Batxillerat de l’Escola Sant Gervasi Cooperativa és medalla d’or de l’Olimpíada de Biologia

LA SENTMENATENCA ONA NAVARRO, QUE ESTUDIA 2N DE BATXILLERAT AL CENTRE MOLLETÀ, REPRESENTARÀ CATALUNYA EN L’OLIMPÍADA ESPANYOLA QUE SE CELEBRARÀ A VALÈNCIA A FINALS D’ABRIL

Aquest divendres passat, a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans, es van lliurar les medalles als guanyadors i finalistes de la XIV Olimpíada de Biologia de Catalunya. L’Ona Navarro, alumna de l’Escola Sant Gervasi Cooperativa de Mollet del Vallès, va aconseguir ser, juntament amb dos alumnes més, la persona amb la puntuació més alta. Amb la consecusió de la medalla d’or podrà representar Catalunya en la fase nacional de l’Olimpíada, que se celebrarà del 18 al 21 d’abril a València, on s’enfrontarà amb els guanyadors i guanyadores de la resta de comunitats autònomes d’Espanya. Per poder participar-hi rebrà unes classes de preparació a la universitat. Els quatre primers classificats a l’OEB, els que han obtingut la medalla d’or, podran participar en representació d’Espanya a l’Olimpíada Internacional de Biologia (IBO). En aquesta edició l’Olimpíada Internacional de Biologia se celebrarà a Kazakhstan del 7 al 14 de juliol del 2024.

L’Escola Sant Gervasi Cooperativa ofereix als estudiants de Batxillerat la possibilitat d’estudiar la matèria de Biomedicina, cosa que els proporciona uns coneixements extra que poden ajudar als alumnes escollits per representar l’escola en les olimpíades de Biologia.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *