Alumnes de 4t d'ESO de l'Escola Sant Gervasi viatjaran al Parlament Europeu per Premi Euroscola 2018

D’un total de 240 equips presentats al concurs Euroscola 2018, un equip format per alumnes de 4t d’ESO de l’Escola Sant Gervasi han estat els guanyadors d’aquesta edició juntament amb 14 equips d’altres comunitats autònomes. En la seva vint-i-quatrena edició, el Concurs Euroscola s’ha desenvolupat enguany sota el tema de “L’any europeu del patrimoni cultural”. Els guanyadors del concurs viatjaran a Estrasburg per a conèixer la seu del Parlament Europeu i per a participar amb joves de tots els països de la Unió Europea, en una jornada de simulació del Parlament Europeu per a joves.

El premi ha estat atorgat per un jurat format per un representant de l’Oficina del Parlament Europeu a Espanya, un representant de la Representació d’Espanya de la Comissió Europea, un representant de la Secretaria d’Estat per a la UE i un representant de la Secretaria d’Estat de Cultura. Aquest jurat atorga un premi per a cadascuna de les comunitats autònomes d’Espanya.

Per a optar al premi els alumnes havien d’editar i produir un vídeo en el qual s’hi reflectissin aspectes relacionats amb el patrimoni cultural, tema central d’aquesta edició. Feu clic aquí si voleu veure el vídeo guanyador.