Creem amb Suara i Abacus CREIXEN EDUCACIÓ, una cooperativa de segon grau per impulsar un model d'escola propi i de qualitat

CREIXEN EDUCACIÓ CREARÀ UNA XARXA D’ESCOLES

Escola Sant Gervasi Cooperativa ha constituït Creixen Educació juntament amb les cooperatives Suara i Abacus. Creixen Educació és una cooperativa de segon grau que neix amb l’objectiu d’impulsar un model d’escola amb segell propi, de qualitat i d’avantguarda, que respongui a les necessitats formatives del país. Creixen Educació crearà una xarxa d’escoles referent a Catalunya que aconsegueixi resultats d’èxit a nivell acadèmic i humà, i que reforci el cooperativisme en el nostre sistema educatiu.

Pel Gerent de de Creixen Educació, Marc Carbonell “l’objectiu de la cooperativa és impulsar una xarxa d’escoles concertades a Catalunya amb un model propi i de qualitat. Al nostre Pla Estratègic hem previst impulsar cinc escoles en els propers cinc anys”.   David Cos, com a President de Creixen Educació assenyala que, “des de l’economia cooperativa, pretenem posar al servei de les famílies i del país un model d’escola d’alt valor afegit que es centra en l’alumne i les seves potencialitats des de l’excel·lència pedagògica”.