Diversos alumnes de Primària i Secundària premiats en el concurs Encomica't

El passat dijous 2 de març es va celebrar el lliurament de premis del concurs Encomica’t relacionat amb l’exposició “Vinyetes: història del còmic en català” que alumnes de Cicle Superior de Primària van anar a visitar en el Centre Cívic de Can Borrell.

En el concurs, en el qual hi han participat més de 600 nens i nenes, han resultat premiats 5 alumnes de la nostra escola: l’Aurembiaix Plaça pel dibuix Sweety Bellla Júlia Pascual pel dibuix Lady Grafity; el Carlos Ruiz per un qüestionari; la Desirée Martínez pel dibuix Toby; i la Rocío Ábalos pel dibuix Agape Kamisana.

De tots ells, el jurat n’ha valorat la qualitat i l’originalitat dels textos que els acompanyen. Podeu accedir a les fotos de l’acte si feu clic aquí.

Aquesta exposició ha estat organitzada pel Servei de Català (CPNL i l’Ajuntament de Mollet-Centre Cívic de Can Borrell , amb la col·laboració de Comic Center, Associació de Publicacions Periòdiques en Català i l’ Associació de Serveis, Indústria i Comerç de Plana Lledó i Can Borrell.