Qui som?

Escola Sant Gervasi és una cooperativa de treball associat que gairebé té 50 anys d’història. Fundada a Mollet del Vallès pel visionari Manuel Arroyo l’any 1970 ofereix estudis d’Educació Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles Formatius i cursos de Qualificació Professional a més de 1800 alumnes.

1

Som un col.lectiu de professionals de l’educació que viu i dóna forma a un projecte educatiu i cooperatiu del qual tots ens en sentim molt compromesos.

Oferim quatre línies reglades, des de P3 fins a 2n de Batxillerat i cicles formatius de grau superior de química i d’activitats esportives.

Disposem també d’una àrea de qualificació professional. El nostre règim de cooperativa de treball associat garanteix estabilitat al projecte pedagògic d’una escola catalana, plural i oberta a tothom que ofereix servei a més de 1.800 alumnes d’educació reglada i en el qual hi participen més de 1.500 persones en activitats d’educació continuada.

2

Convençuts que l’educació és molt més que les experiències d’aprenentatge viscudes a les aules, promovem una Escola que esdevingui un centre sociocultural que ofereixi una gran diversitat d’oportunitats de créixer a tots els membres de la comunitat educativa, més enllà dels horaris escolars tradicionals i de les activitats purament acadèmiques.

ESCOLA OBERTA

Clubs esportius, escoles de teatre i de música, intercanvis lingüístics, clubs de lectura, sortides culturals, viatges, conferències, etc. esdevenen oportunitats de creixement per a la massa social d’Escola Sant Gervasi.

PROJECTES RECONEGUTS

L’equip d’Escola Sant Gervasi és reconegut des de fa dècades per les seves apostes per la innovació pedagògica i l’emprenedoria. De fet, projectes com el lingüístic, científic i de recerca, d’innovació, d’audiovisuals i d’atenció a les famílies són enormement valorats internament i externa per la comunitat educativa.

INNOVEM CONSTANTMENT

Volem desenvolupar encara més els projectes anteriors i volem iniciar-ne de nous: metodologies actives (treball per projectes, aprenentatge per reptes, aprenentatge servei…); nou projecte en comunicació audiovisual; aprenentatge social i cooperatiu; treball de les emocions; noves maneres d’avaluar; etc.

SANT GERVASI SCHOOL DESIGN LAB

Hem decidit projectar el futur cap a la construcció de nous espais adaptats a les noves necessitats dels docents i alumnes seguint la línia innovadora que sempre ha caracteritzat el centre. Per aquesta raó, iniciarem en breu l’extrapolació del projecte per renovar bona part del nostre campus.