Raons per descobrir Sant Gervasi

#ESCOLA 3 ANYS-EDAT ADULTA

Escola Sant Gervasi Cooperativa ofereix estudis des de l’edat de 3 anys fins a l’edat adulta. Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària, Batxillerat, Cicles Formatius, Certificats de Professionalitat i Cursos de Formació Ocupacional i Contínua són els estudis que s’ofereixen a l’Escola.

Per la seva estabilitat i professionalitat el clima perquè els nostres alumnes es desenvolupin en aquesta etapa de la seva vida és el més idoni.

El fet que Escola Sant Gervasi sigui una escola de 4 línies la dota d’una completa estructura de gestió que ofereix nombroses oportunitats per als seus alumnes i famílies.

#COMPROMÍS SOCIAL

El claustre de mestres i professors d’Escola Sant Gervasi Cooperativa és molt estable i està molt identificat amb un projecte cooperatiu sense ànim de lucre i amb un destacat compromís social.
És per això que formem els nostres alumnes amb els valors del cooperativisme i convidem els pares i mares a participar-hi a través de la figura del soci col·laborador.

#SEGUIMENT ALUMNES

Aconsellem i orientem els nostres alumnes i famílies gràcies a la figura del tutor personal, que és escollit pel propi alumne a partir de l’etapa de Secundària.

Entenem l’atenció a les famílies com un dels eixos principals del nostre projecte i, per aquest motiu, ens comprometem a reunir-nos-hi amb regularitat i oferir-los un complet servei psicopedagògic sempre que sigui necessari.

#PROJECTE D’INTERNACIONALITZACIÓ

Ens avalen molts anys d’experiència en l’organització d’intercanvis lingüístics durant les etapes de Cicle Superior de Primària i Secundària; enviem alumnes de Batxillerat a fer les pràctiques de l’empresa a l’estranger, i alumnes de 4t de Cicle Mitjà de Primària a participar en els programes Erasmus +. Acollim professors estrangers en pràctiques i alumnes del prestigiós MIT que venen a fer classe als nostres alumnes. Oferim el Diploma Dual als nostres alumnes de Secundària i Batxillerat perquè, si ho desitgen, obtinguin l’American High School Diploma.

Escola Sant Gervasi Cooperativa funciona com una escola d’idiomes i, per aquesta raó, certifiquem els nostres alumnes amb títols oficials d’anglès, francès, alemany i xinès.

#PROJECTE EN INNOVACIÓ

A Escola Sant Gervasi Cooperativa integrem les tecnologies dins de les aules on desenvolupem nombrosos projectes innovadors. Disposem de servei d’internet a tot el campus i d’un complet equip de suport informàtic al servei dels alumnes i de les famílies. Nombrosos premis avalen els nostres projectes i treballs de recerca al Batxillerat.

Disposem d’una emissora de ràdio i d’un plató de televisió professional en els quals els nostres alumnes poden desenvolupar un ambiciós projecte audiovisual des d’Educació Infantil fins al Batxillerat.

#RESULTATS ACADÈMICS

Els resultats acadèmics dels nostres alumnes de Batxillerat estan molt per sobre de la mitjana de Catalunya. Obtenim uns altíssims percentatges d’èxit en la Selectivitat i expedients d’alumnes molt per sobre de la mitjana de Catalunya. El nombre d’aprovats de Batxillerat supera gairebé sempre el 95%.

Hem rebut nombroses distincions a les PAU (alumnes que treuen un 9 o més) i Premis Extraordinaris de Batxillerat.

#INSTAL·LACIONS

Els espais d’Escola Sant Gervasi Cooperativa són amplis i estan perfectament equipats per a desenvolupar-hi les activitats escolars i extraescolars.

Disposem d’un gimnàs propi, el d’Oci i Salut; de dues piscines; d’un menjador amb cuina pròpia; d’un plató de televisió; de laboratoris; de biblioteques i sales d’estudi; d’un auditori de 250 places; d’aules de projectes; de dos pavellons esportius; d’una infermeria escolar i d’una botiga pròpia.

#SERVEIS

Serveis com el d’infermeria (amb una infermera col·legiada integrada en el centre i en el projecte educatiu), el de transport escolar, el de menjador (amb cuina pròpia), el d’acollida al matí i a la tarda, etc. fan d’Escola Sant Gervasi Cooperativa una de les més ben equipades de la zona.

#ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Oferim una àmplia oferta en activitats extraescolars, la majoria integrades en l’horari escolar i a la vida de l’alumne a l’Escola.

Fomentem els valors i la pràctica de l’esport amb més de 800 esportistes federats en els nostres clubs de bàsquet, voleibol, natació, triatló i patinatge. Tenim una Escola de Música vinculada al Conservatori del Liceu.

#RELACIÓ AMB L’EMPRESA

A Escola Sant Gervasi Cooperativa disposem d’una Àrea de Qualificació Professional i d’una Àrea de Relació amb l’Empresa fet que possibilita als nostres professionals, especialment als dels Cicles Formatius, un ampli coneixement de les necessitats formatives dels seus alumnes i dels perfils d’ocupació que demanen les empreses del nostre entorn. Els alumnes de Batxillerat, a diferència de la majoria de centres, estan obligats a fer unes Estades a l’Empresa.

Els alumnes de Cicles Formatius de l’Escola tenen l’oportunitat de formar-se en DUAL (formació en el centre i en l’empresa). Treballem estretament amb empreses reconegudes del sector farmaquímic i fem de la nostra formació casos d’èxit d’inserció i de millora laboral.

#ESCOLA DE PRÀCTIQUES

Escola Sant Gervasi Cooperativa és un centre que rep nombrosos alumnes universitaris en pràctiques. Universitats de tot Espanya, com la UAB, la UB, la URL (Blanquerna), la UPC i la UOC de Barcelona; la UVic de Vic; el Tecnocampus de Mataró; la UNIR de La Rioja; la VIU de València; l’Afonso X El Sabio, la Universidad Camilo José Cela i la Universidad de Nebrija de Madrid; i la Universitat Isabel I de Burgos han confiat en nosaltres perquè ajudem a formar els seus alumnes que troben, a l’Escola, un complet i innovador projecte pedagògic.