Obtenim dos premis Euroscola organitzats pel Parlament Europeu

Dos equips formats per alumnes de 4t d’ESO d’Escola Sant Gervasi Cooperativa han obtingut el primer i quart Premi Euroscola 2016 organitzat pel Parlament Europeu en la seva 22ena edició.

L’Oficina d’Informació del Parlament Europeu a Barcelona va organitzar el passat divendres dia 3 de juny un acte en el qual diversos eurodiputats catalans van lliurar els Premis Euroescola 2016. Els alumnes d’Escola Sant Gervasi, que participaven en la categoria d’anglès, van presentar projectes relacionats amb el Programa Erasmus (euroescola-erasmus)  i els 30 anys de l’entrada d’Espanya a la Unió Europea (30 years of Spain in Europe).

En aquesta edició, el Concurs Euroscola ha pretès motivar la reflexió entre professors i alumnes de Secundària sobre el procés de transformació d’Espanya des que s’integra a la Unió Europea el 1986; promoure el pensament crític, valorar el que s’ha aconseguit i analitzar els desafiaments i els reptes que es plantegen per al futur. De quina manera la integració d’Espanya a la UE ha contribuït en els canvis d’aquests últims 30 anys? Què s’ha fet amb els fons europeus que s’han rebut? Quins efectes ha tingut en la vida dels joves i, en general, en la vida de tots?…