Quatre alumnes de l’Escola Sant Gervasi Cooperativa obtenen el Premi Salvador Reixach per un treball de recerca

BRIGADES INTERNACIONALS: LLUITA I SOLIDARITAT CONTRA EL FEIXISME S’ENDÚ EL PREMI EN LA CATEGORIA DE II REPÚBLICA, GUERRA CIVIL I FRANQUISME

Els santfosencs Aniol Iglesias i Adrián Ramírez, la palauenca Yolanda Cases i la molletana Paula Zamora, alumnes de 2n de Batxillerat de l’Escola el curs passat, han obtingut el XXII Premi Salvador Reixach 2022 pel seu treball de recerca sobre la tasca solidària dels brigadistes internacionals en contra dels feixismes en la Guerra Civil Espanyola i a favor dels refugiats. El treball, tutoritzat per dos professors de l’Escola, la Glòria Campoy i en Marc Mas, fa un repàs de l’estada dels brigadistes internacionals en els hospitals americans de la rereguarda i l’estreta relació que van tenir amb els refugiats vinguts d’altres indrets del país.

Davant d’unes 300 persones reunides en el Pavelló Esportiu de Santa Pau (La Garrotxa) els alumnes van recollir el premi i els elogis del president del jurat per la tasca realitzada. Enguany, els premis han rebut més de 50 projectes entre treballs de recerca de Batxillerat i projectes finals de Cicles Formatius.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *