2n Premi en els Mobile Learning Awards per projecte d'innovació

El projecte Integració de la Tecnologia Mòbil a Escola Sant Gervasi Cooperativa ha obtingut el 2n Premi en els Mobile Learning Awards 2016 en la categoria d’escoles innovadores en l’aplicació de tecnologies digitals. Els premis són organitzats pel Mobile World Capital, mSchool i la Generalitat de Catalunya.

El dijous 25 de febrer, en el marc de la jornada Changing Education Together dins del Mobile World Congress, la responsable d’innovació d’Escola Sant Gervasi l’Anna Padilla, va exposar el projecte davant d’un prestigiós jurat.

La quarta edició del Mobile Learning Awards ha registrat una alta participació que es concreta en la presentació de 100 experiències d’aprenentatge amb tecnologia mòbil a l’aula i 32 experiències innovadores de centre.

Escola Sant Gervasi Cooperativa es congratula per aquest èxit i perquè es reconeixen els enormes esforços que des de l’Escola i des de la Fundació Sant Gervasi s’impulsen perquè els seus alumnes rebin un projecte pedagògic basat en la innovació, entre d’altres coses.