Participem en Taller de Gòspel del programa pedagògic del Liceu

El passat 13 de novembre, en Ramon Escalé, director del Cor de Gòspel del Conservatori del Liceu, va oferir als nens i nenes de 6è de Primària un Taller Participatiu de Gòspel a l’auditori de l’Escola emmarcat dins del programa pedagògic del Liceu.


El taller consisteix en el desenvolupament de 3 sessions, dues a l’Escola en les quals es practiquen una sèrie de cançons escollides (Satan, we’re gonna tear kingdom down; Everybody clap your hands; You are the one; Ahona Ya Tshwanang le Jesu; I will bless the Lord; i Speak), i una altra sessió a l’auditori del Conservatori del Liceu en la qual hi participen totes les escoles que han format part en aquest curs d’aquesta activitat. En aquesta darrera sessió es canten les cançons treballades.


La segona sessió se celebrarà el proper 27 de novembre i pel que ha pogut esbrinar l’autor d’aquesta notícia tots els nens i nenes l’estan esperant amb emoció ja que en la primera s’ho van passar molt i molt bé. La trobada amb les altres escoles al Liceu es farà el dia 3 de desembre.


Fugint del seu vessant més religiós, el que interessa del gòspel és l’energia que es crea quan un grup gran de persones canten a la vegada, fins i tot fent diferents veus, on poden improvisar mentre la resta de companys són fidels a la base… Moure’s al mateix pas, perdre la vergonya, aportar i sumar, ser creatius individualment per a què tot soni perfecte.