Viu la Science Week a l'Escola Sant Gervasi

S’apropa la Setmana de la Ciència 2016 i us volem informar de les activitats que s’organitzaran a l’Escola perquè els nostres alumnes, mestres, professors i famílies puguin gaudir-la intensament:

DIMECRES 16 NOVEMBRE 2016 MATÍ DIMECRES 16 NOVEMBRE 2016 TARDA
A Martorelles, alguns alumnes de 1r de Batxillerat de la modalitat científica participaran com a monitors de l’activitat “Participa en el mapa dels estats ecològics dels nostres rius” organitzat pel FEM Research Group de la Universitat de Barcelona en motiu de la Setmana de la Ciència. Més informació fent clic aquí. Els alumnes de modalitat científica de 4t d’ESO, 1r i 2n de Batxillerat, assistiran, de 16:00 a 17:00 hores, a l’auditori de l’Escola per participar en una xerrada educativa sobre el tema de La Marató de TV3 d’enguany: els ictus i les lesions medul·lars traumàtiques a càrrec de l’exalumna Irene Carbonell De Boulle. Més informació fent clic aquí.
DIVENDRES 18 NOVEMBRE 2016 MATÍ DIVENDRES 18 NOVEMBRE 2016 TARDA
Acte de cloenda de la Science Week a l’auditori de l’Escola,  amb el lliurament de diplomes i obsequis per a tots els participants de Cicle Mitjà i Cicle Superior de Primària per part dels alumnes de la modalitat científica de 1r de Batxillerat. Acte de cloenda de la Science Week a l’auditori de l’Escola,  amb el lliurament de diplomes i obsequis per a tots els participants d’Educació Infantil i Cicle Inicial de Primària per part dels alumnes de la modalitat científica de 1r de Batxillerat.
SETMANA DE LA CIÈNCIA 2016 (del 14 al 18 de novembre)
Els alumnes de modalitat científica de 4t d’ESO realitzaran una experiència sobre la mesura del temps de reacció a la resta d’alumnes de Secundària, Cicle Superior i Cicle Mitjà de Primària. Aquesta experiència forma part d’una activitat del Departament Col·laboratiu de Ciències de la Fundació Tr@ms.
DIMARTS 22 NOVEMBRE 2016 TARDA
5th Science Research Fair
Exposició oberta a totes les famílies de les investigacions realitzades en motiu de la Setmana de la Ciència.
        – de 16:00 a 17:00 hores: pavelló blau, Secundària
        – de 17:30 a 18:30 hores : pavelló blau, Cicle Superior de Primària
        – de 17:30 a 18:30 hores: pavelló taronja, Cicle Mitjà de Primària