EL CLUB VOLEIBOL SANT GERVASI

→ El Club Voleibol Escola Sant Gervasi és una activitat física i esportiva que es duu a terme a l’Escola des de fa 5 anys. Actualment hi ha 6 equips que disputen les diferents competicions i que gaudeixen d’aquest esport que requereix de molta tècnica i disciplina. Gràcies a l’augment d’inscripcions any rere any, la família del voleibol ha anat creixent i, a dia d’avui, hi ha molts pares i mares que viuen tant el voleibol com ho fan els seus fills.

→ La secció de voleibol de l’Escola s’ofereix a partir de primer de Cicle Mitjà i continua fins a la categoria de Cadet. El nombre de practicants d’aquest esport al centre ha crescut als darrers anys, on el practiquen aproximadament uns 70 nens/es.

→ És l’esport d’equip per excel·lència, ja que sense la combinació amb els companys és impossible avançar en el joc. Actualment tenim 6 equips, un equip de primer de Cicle Mitjà, un de segon de Cicle Mitjà, tres equips de Cicle Superior i un equip Infantil. Tots els equips menys un competeixen a la lliga del CEVO (Consell Esportiu del Vallès Oriental). Enguany veient el nivell dels jugadors s’ha decidit inscriure un equip Aleví a la Lliga Catalana de Voleibol, essent el primer equip federat (FCVb) de l’escola en aquesta modalitat esportiva.