Servei d'Infermeria Escolar

L’Escola disposa d’un servei d’infermeria escolar en el qual una infermera proporciona assistència sanitària als alumnes, i a més, col·labora amb l’Escola per fomentar l’Educació per la Salut.


HORARI SERVEI

L’horari del servei d’infermeria és de dilluns a divendres de les 9:00 a les 17:00 hores. El servei es basa en la confiança, la seguretat i la tranquil·litat que ofereix l’empresa RedVital Salud, especialitzada en assitència sanitària educativa.

INFERMERA ESCOLAR

Una infermera escolar col·legiada està present durant l’horari escolar per ser la referent de salut dels nostres alumnes. Si aquests necessiten prendre medicació en horari lectiu, la infermera podrà administrar-la de forma segura i immediata.

EDUCACIÓ PER LA SALUT

Des de l’espai d’infermeria es duen a terme programes d’educació per a la salut adreçats als alumnes de l’Escola perquè puguin adquirir els hàbits saludables relacionats en cada etapa educativa.

ESPAI INFERMERIA

El servei d’infemeria s’ofereix en un espai que s’ha equipat i acreditat sanitàriament per a una atenció assistencial segura i de qualitat. L’espai es troba situat a l’Edifici A, al costat de Recursos/Fotocòpies.

BUTLLETÍ INFERMERIA NÚM.1

Feu clic si voleu llegir el Butlletí d’Infermeria número 1 en el qual es presenten les principals característiques del servei i diversos consells saludables per encarar l’inici de curs.

BUTLLETÍ INFERMERIA NÚM.2

Feu clic si voleu llegir el Butlletí d’Infermeria número 2 en el qual s’ofereixen tot de consells per a què els nens i nenes s’acostumin a tenir una bona higiene de mans i dels avantatges que això suposa.

BUTLLETÍ INFERMERIA NÚM.3

Feu clic si voleu llegir el Butlletí d’Infermeria número 3 en el qual s’ofereixen tot de consells per a què els nens i nenes aprenguin des de petits a portar una vida saludable: menjar bé, fer exercici físic, etc.

BUTLLETÍ INFERMERIA NÚM.4

Feu clic si voleu llegir el Butlletí d’Infermeria número 4 en el qual s’analitzen les malalties més comunes entre els nens i nenes a les èpoques de fred: refredats, amigdalitis, grips, bronquitis, etc.

BUTLLETÍ INFERMERIA NÚM.5

Feu clic si voleu llegir el Butlletí d’Infermeria número 5 en el qual s’analitzen mites i rumors entorn al tema de les al·lèrgies i les intoleràncies alimentàries, especialment entre els nens i nenes,